Femeie de 83 de ani, găsită carbonizată în curtea unui bărbat. În casă se afla decedată și mama lui

masina_politie_.jpg

O femeie a fost găsită carbonizată în curtea unui bărbat
Citeste tot despre: 

O femeie în vârstă de 83 de ani din judeţul Dolj a fost găsită carbonizată sâmbătă, în curtea unui bărbat. Poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz. Totodată, în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată și mama acestuia, cauza decesului urmând să fie aflată în urma necropsiei.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, în jurul prânzului,  poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată, în curtea unui bărbat din Pleniţa. 
“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei, care a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că în locuinţa bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată, în urma necropsiei urmând să se afle cauza morţii, neexistând urme de violenţă pe trupul acesteia, potrivit news.ro.
Cazul este cercetat de o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 

Loading...