Femeie de 40 de ani, violată pe câmp şi jefuită ziua-n amiaza mare

Ultima actualizare:

    Omul riscă acum ani grei de puşcărie
Omul riscă acum ani grei de puşcărie

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Braşov a fost arestat preventiv de Judecătoria Deva, fiind acuzat că a violat o femeie de 40 de ani din judeţul Hunedoara, care se întorcea de la câmp, ameninţând-o cu un cuţit şi furându-i apoi 150 de lei

O femeie a anunţat, joi seară, Poliţia că a fost atacată cu un cuţit, în timp ce se îndrepta spre casă de la câmp, de un bărbat care a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi apoi i-a furat 150 de lei.

"O femeie în vârstă de 40 ani, din localitatea Sântandrei, a sesizat Poliţia că, în timp ce mergea spre casă, lângă râul Cerna, a fost acostată de un bărbat care a forţat-o să meargă în liziera de pe marginea albiei râului, unde a violat-o. După comiterea faptei, bărbatul a ameninţat partea vătămată cu un cuţit şi i-a sustras suma de 150 de lei. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au reuşit să identifice un bărbat în vârstă de 27 de ani, din judeţul Braşov, suspect de comiterea faptei", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru viol şi tâlhărie pe numele agresorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net