Femeia de serviciu cu masterat avea printre cele mai multe prezenţe la cursuri

Ultima actualizare:

Unii nu şi-o amintesc, pentru că, spun ei, probabil nu ieşea în evidenţă. Alţii o ţin minte drept cea care venea să pună întrebări lămuritoare după cursuri. Profesorii de la Facultatea de Mecanică din cadrul UPT nu se plâng însă de prestaţia celei care a terminat facultatea, în timp ce lucra ca şi femeie de serviciu.

„Ştiu că am avut studenţi mai în vârstă. Nu ştiu însă de cazul Vioricăi Paşcalău. Asta înseamnă însă că nu am avut probleme. Probabil era o studentă normală, care nu ieşea în evidenţă", spune Alexandru Tudor Iclezan, profesorul cu care a făcut Tehnologia Construcţiilor de Maşini.

Vezi aici poze cu DIPLOMELE femeii!

„Îmi amintesc că a venit la mine să mă roage să îi schimb tema unui proiect. Am fost înţelegător cu ea, pentru că nu lipsea de la cursuri. Ştiam situaţia Vioricăi şi avea mai multe prezenţe decât o amre parte din colegii ei", a explicat Ioan Carţiş, fostul rector al UPT.

A absolvit facultatea cu media 8

„A trecut şi pe la cursurile mele. Eu am aflat, întâmplător cu ce se ocupă. Nu pot să spun că ieşea în evidenţă. Era tăcută şi nu avea multe absenţe", spune profesorul Arjana Davidescu, de la Mecatronică.

Viorica Paşcalău a absolvit facultatea de Mecanica, specializarea Inginerie managerial tehnică, cu media 8 şi a intrat la master la 45 de ani, în regim bugetar.

„Lipseam de la lucru ca să ajung la cursuri şi recuperam orele în week-end sau când aveam timp liber. Învăţam noaptea. Mai citeam şi la serviciu. Cel mai rău era când lipseam de la cursuri. Îmi lua foarte mult să înţeleg material. De asta, preferam să ajung. Mie îmi lua de trei ori atât timp să recuperez un curs, pentru că nu îl mai înţelegeam dacă nu îl auzeam explicat de un profesor", vorbeşte femeia de serviciu despre facultate.

Nu are calculator acasă

"Pot să spun că am cheltuit foarte puţin cu facultatea, material. Mai plăteam pe copii xerox. În rest, cărţile mi le luam de la bibliotecă, m-am menţinut tot timpul la regimul fără plată şi pe calculator lucram la facultate. Eu nu am calculator acasă, pentru că nici nu aş avea timp să îl folosesc", a spus Viorica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net