Femeia care şi-a ucis trei prunci, 15 ani după gratii

Ultima actualizare:

    Ea e Ana Pardău, criminală în serieFoto: monitorulsv.ro
Ea e Ana Pardău, criminală în serieFoto: monitorulsv.ro

Judecătorii de la Tribunalul Suceava au dat sentinţa în cazul unei femei de 39 de ani, trimisă în judecată pentru că şi-ar fi ucis trei dintre copii. Oseminte ale micuţilor morţi au fost recuperate de anchetatori, iar mama, Ana Pardău, şi-a recunoscut faptele, scrie monitorulsv.ro.

 Femeia care şi-a ucis trei copii crescuse fără nici un fel de probleme alţi trei. Ea lucra ca ingineră la o multinaţională şi e căsătorită din 2008.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că, după naşterea celui de al treilea copil, femeia a rămas însărcinată din nou. În iunie 2016, ea a născut, acasă, un bebeluş, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până a murit. Inculpata a îngropat apoi copilul în grădină.

În anul următor, Ana Pardău a rămas din nou însărcinată şi a născut în 2018, în cada cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească timp de două săptămâni, şi l-a îngropat tot în grădină.

Femeia a rămas după câteva luni iarăşi însărcinată. Autopsia a arătat că, în cazul ultimului copil, moartea a fost cauzată de insuficienţă respiratorie acută, ca urmare a sufocării prin introducerea într-un sac menajer. Acesta din urmă a fost găsit înainte de a fi îngropat. Sentinţa Tribunalului Suceava nu e definitivă.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net