Femeia care și-a tranșat soțul a fost arestată

Ultima actualizare:

    Ana Zaharia va fi expertizată psihiatric
Ana Zaharia va fi expertizată psihiatric

Ana Zaharia (64 de ani), din Roman, a fost arestată preventiv, urmând să fie adusă la București pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice. Femeia este acuzată că și-a ucis și tranșat soțul în apartamentul lor.

Magistrații Tribunalului Neamț au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Anei Zaharia, femeia de 64 de ani din Roman, acuzată că și-a ucis și tranșat soțul.

Procurorul Stelian Olteanu de la Parchetul Tribunalului Neamț a declarat pentru Mediafax că, în cursul zilei de joi, va fi finalizată ordonanța privind efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul femeii, aceasta urmând să fie transportată la București.

„Cel mai probabil săptămână viitoare, centrul de reținere de la noi o va transporta la București în funcție de posibilități, va sta la Penitenciarul Jilava, iar comisia de expertiză va dispune efectuarea expertizei psihiatrice. Din câte cunosc eu, femeia nu este cunoscută cu antecedente psihice, dar este cunoscută ca fiind «reclamantă», cunoaște foarte bine Codul Penal, discută într-un mod coerent, însă nu te poți înțelege cu ea, vorbește cu totul și cu totul altceva decât subiectul aflat în discuție. Nici măcar nu a fost intrigată că soțul ei este mort, că a fost tranșat”, a declarat, joi, Stelian Olteanu.

Anchetatorii caută în continuare organele interne ale bărbatului, spunând însă că șansele de a le găsi sunt mici.

De asemenea, în cursul zilei de joi, fratele femeii va fi audiat de procurori.

Femeia a fost reținută, miercuri, de procurori, pentru omor calificat și profanare de cadavre.

Ana Zaharia, fostă profesoară, acum pensionară, a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman, urcând cu trei saci într-un autocar spre Iași la ora 00.55, în noaptea de luni spre marți.

Ea a ajuns în jurul orei 01.30 în orașul Târgu Frumos, luând apoi un taxi din locul în care a lăsat-o autocarul spre piață. Taximetristul, simțind un miros ciudat, a anunțat o patrulă a Poliției Locale, iar polițiștii au găsit-o pe femeie în momentul în care arunca sacii în tomberoanele din apropierea pieței.

La solicitarea polițiștilor, femeia a desfăcut sacii, iar acolo au fost găsite bucăți din trunchiul unui bărbat, fără cap, fără organe interne și fără organe genitale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net