Reacția femeii care i-a «tăiat» penisul soțului: «L-am apucat de c…e»

marinela_benea1.jpg

marinela benea
Marinela Benea a avut o altercație cu concubinul său, în urma căreia bărbatul a suferit răni în zona scrotului
foto: vremeanoua.ro

O vasluiancă este acuzată că i-ar fi tăiat penisul soțului, pe motiv că acesta nu i-a adus flori de 8 martie. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat că are plăgi tăiate în zona scrotală. Totuși, femeia are o altă explicație pentru cele întâmplate.

Marinela Benea a povestit că cearta a început, de fapt, de la săpatul viei. Femeia a dat declarații pentru site-ul vremeanouă.ro, unde a relatat, în amănunt, cum a ajuns să își rănească concubinul, pe nume Ionel Popa, în zona penisului.

„Doamne ferește, nici vorbă de flori! Cum să spună, dom’ne, el că mi-a adus mie vreodată flori!? Niciodată, în viața lui! Totul a plecat de la faptul că eu i-am spus să mă ajute să sap via. I-am spus “hai, mă, că acuși pleci în Germania, mâine, poimâine, și n-am cu cine face treabă. Că numai de săpat am nevoie, că de restul mă descurc eu. El mi-a zis că nu vrea să sape, fiindcă el e bărbat. Eu m-am enervat și l-am apucat de c**ie, ca să văd cât de bărbat e. Numai că el s-a smuncit și s-a întâmplat nenorocirea. Sincer, mie îmi pare rău, că am vrut să îi pun comprese până vine Ambulanța. Dar el m-a înjurat și m-a dat afară din casă. A zis așa: «Ieși, fă, în D**zei, mă-ti, afară, cu compresele tale». Eu, oricum, am văzut cum era rana și nu era cine știe ce. Era doar pielea crăpată și i se vedeau ouăle”, a mărturisit femeia.

Doctorii au declarat că Ionel Popa a fost internat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. „Bărbatul a fost adus la spital cu o plagă provocată prin tăiere la nivelul scrotului, cu exteriorizarea testicului stâng, în urma unei altercații avute cu soția. Starea pacientului e relativ bună, a fost internat pe secția de Chirurgie”, a declarat Carmena Piseru, medic șef UPU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

loading...
Loading...

Citește și

  • penis taiat 8 martie vaslui

    Un bărbat de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomirești a fost dus, marți (8 martie), la spitalul Județean de Urgență Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soția a încercat să îi taie penisul cu un cuțit, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie.

  • violatori vaslui pret libertate sentinta

    Avocata Ralucăi, fata violată cu sălbăticie de şapte indivizi, a făcut dezvăluiri incredibile. Femeia a spus că indivizii ar fi putut scăpa de puşcărie dacă ar fi fost dispuşi să plătească 10.000 lei de căciulă, fetei violate.

  • viol vaslui

    Victima violului de la Văleni (Vaslui) şi-a arătat clemenţa faţă de Ionuţ Surleac şi doreşte ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă. Motivul? Acesta a fost ultimul chemat la orgie şi a fost singurul impresionat de lacrimile fetei, cerând celorlalţi să se oprească şi s-o ducă acasă.

  • Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost închisă după ce singurul medic angajat aici a decis să își încerce norocul în sistemul privat de sănătate. Peste 7000 de bolnavi de cancer din județul Vaslui au nevoie de tratament cu citostatice și nu mai au unde merge!