Femeia acuzată că și-a răpit fiul îi cere ajutorul lui Iohannis

ana_maria_nedelcu.jpg

femeie rapire arestata caz nedelcu
Ana Maria Nedelcu speră ca instanțele din România să anuleze arestarea preventivă
(foto: Dorin Constanda)

Femeia arestată în vederea extrădării în Canada a depus la Cotroceni un memoriu prin care îi cere ajutorul lui Klaus Iohannis. Ana Maria Nedelcu s-a plâns în document că nu a avut o judecată bazată pe lege şi că decizia magistraţilor ar fi fost una abuzivă.

“A înţeles să adauge de la sine o altă încadrare juridică a faptelor într-o infracţiune mai gravă, pentru că astfel să fie îndeplinită condiţia gravităţii pedepsei. De asemenea, judecătorul s-a învestit din oficiu cu cererea de arestare în vederea extrădării fără a fi învestit de către procuror cu asemenea cerere”, a precizat femeia în documentul trimis președintelui, informează B1 Tv.

A fost arestată pentru 30 de zile

Decizie revoltătoare în cazul Anamariei Nedelcu (43 de ani), mama care a fugit în România cu fiul ei din cauza tatălui violent. Miercuri, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis ca românca să fie arestată pentru 30 de zile, urmând să fie extrădată în Canada, unde e judecată pentru răpire.

6-7-act-1-3col-ea-si-copilul.jpg

femeie rapire arestata caz nedelcu
Femeia a fugit cu copilul din Canada ca să-l apere de agresivitatea tatălui

„A fugit cu copilul din Canada ca să-l apere de agresivitatea tatălui. A venit în România, la neamul ei, la fraţii ei, în ţara ei ca s-o apere, pentru că n-a făcut nimănui nici un rău. Iar, aici, o arestează şi vor s-o trimită înapoi în Canada, s-o despartă de copii”, ne-a spus, plângând, mama Anamariei, după ce a aflat că pe numele fiicei sale s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Ana Maria Nedelcu arestata, rapire copil Canada

    Revolta s-a extins și a ajuns în stradă. După ce întregul sistem judiciar din țara noastră a fost blamat de români pe rețelele sociale, de data aceasta oamenii s-au mobilizat și în afara spațiului virtual. Sute de oameni vor ieși în stradă în această seară, în Capitală, pentru a protesta față de arestarea Anei Nedelcu, femeia încătușată pentru că și-a smuls copilul din ghearele soțului violent.

  • Trăieşte un coşmar, din 2007, când l-a cunoscut pe tatăl fiului ei, în Canada. La început, a crezut în el, l-a iubit, însă el îi voia doar banii. După ce a venit pe lume fiul lor, bărbatul s-a transformat într-un monstru, căruia nu-i păsa de copil. După ani de chinuri, Anamaria Nedelcu a reuşit să se întoarcă în România cu copilul, însă a fost găsită vinovată de răpire internaţională, deşi tot ce a vrut a fost să-şi ţină fiul departe de abuzuri.

  • Decizie revoltătoare în cazul Anamariei Nedelcu (43 de ani), mama care a fugit în România cu fiul ei din cauza tatălui violent. Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis ca românca să fie arestată pentru 30 de zile, urmând să fie extrădată în Canada, unde e judecată pentru răpire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1