Femeia acuzată că a bătut şi violat un taximetrist, trimisă în judecată

Femeia acuzată că, la sfârşitul lunii august 2012, a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea a fost trimisă în judecată, transmite Mediafax. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

"Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate (taximetrist), pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singura. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele poliţia şi ambulanţa", se menţionează în rechizitoriu.

Procurorii tulceni au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a femeii, pentru tentativă de omor. Ei au dispus însă scoaterea acesteia de sub urmărire penală pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

"Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu nici un mijloc de probă s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte", se mai arată în rechizitoriul procurorilor tulceni.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Tulcea.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1