Fata sexy a primarului din Odobești, dosar penal pentru consum şi deţinere de substanţe interzise

Citeste tot despre: 

Ramona Nicolaş a fost oprită de poliţie în Bucureşti, în timp ce circula cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h.

Ramona Nicolaş, în vârstă de 19 ani, fiica primarului PSD al oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş, are probleme cu legea după ce a fost prinsă la volan sub influenţa unor substanţe interzise. Iniţial, ea a fost oprită în trafic de poliţişti pentru viteză, circulând cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h, scrie adevarul.ro.

ramona_nicolas_odobesti_2.png

Ramona Nicolaș e fata primarului din Odobești
Foto: Instagram

Poliţiştii au văzut că are un comportament ciudat şi la testarea cu aparatul drogtest, rezultatul a fost pozitiv pentru consum de două substanţe, potrivit Observator Tv.  Ea  a fost dusă la Institutului Naţional de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Împreună cu fiica primarului se mai afla o altă tânără, care a fost dusă la rândul ei la recoltare. 

ramona_nicolas_odobesti_3.png

ramona nicolaș
Ramonei Nicolaș i s-a întocmit dosar penal
Foto: Instagram

Cele două fete s-au ales cu dosare penale pentru consum şi deţinere de substanţe interzise.  Primarul Nicolaş a negat că fiica sa s-ar fi aflat la volan.
 

loading...
Loading...