Fata lui Vadim, obligată să restituie banii primiţi de la Nick Rădoi

Ultima actualizare:

    Lidia a mărturisit că nu a vorbit niciodată cu Nick Rădoi Foto: captură Pro Tv
Lidia a mărturisit că nu a vorbit niciodată cu Nick Rădoi Foto: captură Pro Tv

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a adus familiei grave probleme financiare. Mai mulţi milionari români s-au oferit să le ajute pe fiicele lui Vadim, printre care şi Nick Rădoi. Acesta ar fi trimis o sumă de bani familiei, prin intermediul Andreei Antonescu.

După moartea ''Tribunului'', mulţi apropiaţi s-au grăbit să-şi ofere ajutorul, ţinând cont că Vadim Tudor a lăsat datorii multe. De aceea, Nick Rădoi s-a oferit să le trimită fetelor bani.

Fata cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a intrat în direct luni seară (5 octombrie), la emisiunea ''La Măruţă'' de la Pro Tv, şi a mărturisit că a primit o donaţie de la Rădoi, în valoare de 2.000 de dolari, dar pe care a fost nevoită să o restituie. Ea a povestit cum a fost obligată să dea înapoi banii primiţi.

"Zilele trecute, m-a sunat Andreea Antonescu şi mi-a spus că are nişte bani de la Nick Rădoi. Ea nu era în Bucureşti şi mi-a propus să mă întâlnesc cu o prietenă de-a ei să mi-i dea. Fata respectivă mi-a adus două mii de dolari. Voiam să plătesc o parte din datorie cu banii ăştia. Apoi, când eram la cimitir, m-a sunat fata respectivă şi mi-a spus că trebuie să dau banii înapoi. Să dau măcar o mie de dolari înapoi, pentru că acei bani erau pentru un caz umanitar de la o emisiune de televiziune. Mi-a spus că a fost o neînţelegere. M-am întâlnit cu ea, am dat 1000 de dolari înapoi, am pus-o să îi numere de faţă cu mine. I-am spus că o să donez şi ceilalţi 1000 de dolari, nu o să îi folosesc", a declarat Lidia Tudor la Pro TV.

"Eu cu domnul Nick Rădoi nu am vorbit, nu ştiu dacă banii aia chiar erau de la dumnealui", a adăugat tânăra. "A fost umilitor ce s-a întâmplat, să fie clar: noi nu cerşim! Dau toţi banii înapoi cu dragă inima pentru un caz umanitar", a mai adăugat Lidia.

Nick Rădoi i-a dat Lidiei Tudor suma de 2.000 de dolari, dar a cerut banii înapoi
Nick Rădoi i-a dat Lidiei Tudor suma de 2.000 de dolari, dar a cerut banii înapoi

Lidia Tudor vrea să continue proiectele

În ciuda dificultăţilor materiale, Lidia Tudor şi-a asumat misiunea de a duce mai departe munca depusă de tatăl său. Corneliu Vadim Tudor ţinea două publicaţii, “România Mare” şi “Tricolorul”, pe lângă activitatea politică la Partidul România Mare.

 Lidia Tudor nu are de gând să închidă revistele, deşi e clar că sunt pierderi financiare. “Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să trecem şi peste asta. Avem oameni lângă noi şi asta e cel mai important”, a declarat ea.

“Cred că cea mai mare dorinţă a lui ar fi ca noi să ducem România Mare mai departe”, a precizat Lidia Tudor.

Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit la 14 septembrie, în jurul orei 18.30, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. Acesta fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou. A fost scriitor, jurnalist și politician, fiind 16 ani la rând senator, din partea PRM.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net