Fata de 15 ani găsită spânzurată în Vâlcea fusese violată de tată?

Ultima actualizare:

    Georgiana Unchiaşu, alintată de apropiaţi Suzi, era o elevă foarte bună
Georgiana Unchiaşu, alintată de apropiaţi Suzi, era o elevă foarte bună

Dramă în Vâlcea! Georgiana Denisa Unchiaşu, în vârstă de 15 ani, din comuna Oteşani, a fost dată dispărută de părinţi în urmă cu o săptămână. Vineri, puştoaica a fost găsită spânzurată într-o pădure din apropiere. Copila spusese că se duce să-şi cumpere o îngheţată şi nu s-a mai întors.

Tatăl Denisei Unchiaşu a sunat luni, 11 mai, la 112, pentru a anunţa dispariţia fiicei sale în vârstă de 15 ani, la două zile după ce aceasta părăsise domiciliul. Căutările au fost demarate imediat, iar poliţiştii au făcut publice semnalmentele elevei.  Timp de cinci zile, oamenii legii au căutat în toată zona, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor, dar fără rezultat. Vineri, 15 mai, o săteancă a făcut o descoperire terifiantă. Cadavrul Georgianei se afla într-o pădure, copila fiind găsită spânzurată de un copac. 

Ancheta a scos la iveală detalii despre calvarul pe care fata îl trăia zilnic, dar şi mesaje cutremurătoare. Surse din rândul poliţiştilor dezvăluie pentru adevarul.ro cum a decurs ultima zi din viaţa Georgianei Unchiaşu. Astfel, sâmbătă, 9 mai, Suzi, aşa cum i se spunea adolescentei, i-a cerut voie mamei sale să-şi cumpere o îngheţată, a plecat şi nu s-a mai întors. Ea s-a întâlnit de fapt cu o vecină, al cărei prieten venise dintr-o localitate învecinată. Acesta a convins un bărbat căsătorit, cu trei copii acasă, să-l ducă până la Oteşani cu maşina, promiţându-i că-i va găsi şi lui o fată. Cei patru s-ar fi dus pe deal şi au consumat alcool. Li s-au alăturat alţi doi tineri, iar ceea ce a urmat e lesne de înţeles. 

Când s-a anunţat dispariţia, s-a făcut precizarea că puştoaica nu e la prima plecare de acasă, motiv pentru care părinţii nu s-au impacientat. Anchetatorii au descoperit că era un copil inteligent, care intrase la liceu, în Horezu, cu o medie foarte bună. Acasă trăia însă o viaţă de coşmar. „Vecinii au povestit că era crunt bătută de tatăl ei, mai ales când el consuma alcool”, mai spun sursele din anchetă. În plus, în telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care ea îi povestea că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar că nu are ce să facă. Maşina cu care Georgiana s-a plimbat sâmbătă, 9 mai, a fost văzută la câteva sute de metri depărtare de locul unde a fost descoperit cadavrul. Zona în care a fost găsită fata e la trei kilometri distanţă de locuinţa acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net