Fata care a căzut prin geamul autobuzului, la Ploieşti, ţintuită la pat

Ultima actualizare:

    Tânăra din autobuz a fost operată la capFoto: arhivă personală
Tânăra din autobuz a fost operată la capFoto: arhivă personală

Un incident absolut halucinant a avut loc în urmă cu două săptămâni, în Ploieşti, când o fată de 17 ani a căzut în cap, prin geamul unui autobuz aflat în mers. Minora a ajuns la spital, unde afost operată, dar starea ei de sănătate nu este deloc bună. Copila se află ţintuită pe patul de spital. Apărătoarea adolescentei face un apel pe Facebook pentru identificarea martorilor accidentului.

Fata care a căzut pe geamul autobuzului din Ploieşti se află în continuare în spital după ce în urmă cu două săptămâni a fost operată la cap. Ea a suferit mai multe traumatisme craniene şi lombare, iar avocata ei încearcă să-i facă dreptate. Într-o postare de pe reţeaua de socializare, avocata povesteşte ce s-a întâmplat în seara de 9 ianuarie şi trage un semnal de alarmă privind modul în care este anchetat incidentul.

Şoferul a crezut că e o sacoşă căzută  

"Am nevoie de ajutor în Ploieşti. Rog share masiv. O tânără era cu rudele pe scaun, iar autobuzul se afla la Petrolul, staţia cu spitalul. Fata s-a ridicat pentru a face loc unei alte rude ce se afla pe un alt scaun. Geamul de care s-a sprijinit s-a desprins, apoi imediat s-a făcut cioburi. Şoferul autobuzului, cu căşti la urechi, n-a auzit nimic pornind autobuzul. Fata a căzut prin geamul spart al autobuzului aflat în mers. În cap. Şoferul a crezut că e o sacoşă căzută", a povestit apărătoarea adolescentei. 

adolescenta din ploieşti, inainite să sufere acest accident teribil
adolescenta din ploieşti, inainite să sufere acest accident teribil

Norocul fetei a fost un echipaj de poliţie, aflat în spatele autobuzului, care a alertat cu mijloace acustice şi luminoase şoferul autobuzului. Ciudat este că, potrivit aceleiaşi avocate, autovehiculul trecuse de inspecţia tehnică periodică în urmă cu două luni, iar prin luna februarie anul 2018 se schimbase geamul autobuzului din care fata a căzut în timpul mersului la Ploiești.

Tânără a fost în stare gravă şi nu poate fi audiată

Medicii au fost chemați de urgenţă după ce tânăra a ajuns pe carosabil. Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a fost operată. Ea a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi lombare şi nu se poate ridica nici acum din pat. "După ce vom avea un certificat medico-legal vom putea formula plângerea penală", a anunţat apărătoarea fetei. Potrivit acesteia, se pare că fata a intrat în comă pre-operator şi nici acum nu poate să meargă. Avocata caută martori majori, care să depună mărturie. Între timp, IJP Prahova a transmis că în fapt se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Victima nu a putut fi audiată până acum din cauza stării de sănătate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net