”Fără penali”, mesaj din 180 de baloți de fân

Ultima actualizare:

    FOTO: adevarul.ro
FOTO: adevarul.ro

Pe un câmp din satul Şirioara, Bistriţa-Năsăud, a apărut sâmbătă un mesaj din baloţi din fân, vizibil din avion: ”fără penali”. Acesta este format din 180 de baloţi şi are o lungime de 56 de metri. Zece oameni au trudit la acest mesaj.

Un medic veterinar şi un ecologist s-au gândit să îmbine plăcutul cu utilul: adunatul fânului în baloţi, cu protestul. Aşa a rezultat mesajul „#fărăpenali” scris din baloţi din fân, pe un câmp din satul Şirioara, judeţul Bistriţa-Năsăud, scrie adevarul.ro.  

Pentru acest mesaj, a fost nevoie de 180 de baloţi şi 10 oameni. Mesajul se întinde pe 56 de metri, doar o singură literă având 20 de metri.   

Literele din baloţi pot fi observate din avion. Medicul veterinar Dan Ignătescu, care se află în spatele acestui demers, a apelat la un prieten care are un avion de mici dimensiuni, pentru a putea fotografia şi filma mesajul de la înălţime.

”Un prieten a vrut să transmită un mesaj înainte să strângă baloţii. Un medic veterinar ştia că am un avion şi a zis că ar fi fain să fie văzut de sus. A fost un  zbor utilitar fain pentru binele ţării noastre”, a declarat Andrei Stelian, bistriţeanul care şi-a pus avionul la dispoziţie, scrie adevarul.ro.  

Întrebat ce l-a determinat să protesteze altfel, medicul veterinar Dan Ignătescu a explicat:   „Vrem conducători corecţi şi cât mai puţini corupţi, care să urmărească binele ţării şi a poporului. În plus, asta e o metodă mai inedită de a protesta în timp ce munceşti”, a declarat Dan Ignătescu pentru adevarul.ro.    

Mesajul se va transforma în mâncare pentru caii pe care îi tratează şi îngrijeşte medicul veterinar Dan Ignătescu. Cel mai probabil, acesta nu va mai putea fi admirat mâine la faţa locului, baloţii fiind puşi la adăpost de ploaie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net