Familie din Brăila, decimată de un șofer turc! Căruța în care se afla a fost spulberată de o dubă

7-act-ambulanta.jpg

ambulanta
Victimele au fost transportate cu ambulanta la spital
Foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Accident șocant pe un drum din Brăila, în zona localității Viziru, miercuri noapte (20 noiembrie). Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane, mamă și fiu, au fost grav rănite, după ce căruța în care se aflau a fost lovită în plin de o dubă condusă de un șofer turc.

Tragedia s-a produs pe DJ 211A, între localitățile Viziru și Bordei Verde. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetățean turc, care conducea o autoutilitară marca Renault a spulberat din spate o căruță încărcată cu baloți de ciocani, în care se aflau trei persoane: mama, tatăl şi fiul lor, potrivit observator.tv.

Căruța nu era echipată cu nicio sursăd e lumină

În urma impactului, căruța s-a răsturnat, iar familia a fost aruncată pe partea carosabilă. Tatăl, un bărbat de 41 de ani, a murit pe loc. Soţia şi fiul lor, de 52 şi, respectiv, 25 de ani, au ajuns în stare gravă la spital. Din primele cercetări reiese că atelajul nu era echipat cu nicio sursă de lumină, iar aparatul etilotest a arătat că şoferul autoutilitarei nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Loading...

Citește și

  • Episod inedit! Trei bărbaţi au îngreunat traficul pe kilometri buni, intrând în Bistriţa cu o caravană formată din două căruţe şi o dubă. Cele două căruţe erau încărcate cu caroserii de autoturisme.

  • Opt autoturisme au fost avariate de o căruţă, în zona Pieţei 9 Mai din Târgu Jiu. Proprietarul atelajului şi al calului, un tânăr de 27 de ani de etnie romă, a fost şi el surprins de cele întâmplate. Acesta le-a povestit poliţiştilor că se afla în zona CET-ului şi căuta fier vechi printre dărâmăturile de acolo, iar calul a rămas liber, cu căruţa, pe marginea drumului.