Familia şoferului ucis de Huidu va primi o maşină

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu
Şerban Huidu

La un an de la teribilul accident provocat de Şerban Huidu, ieri, la Judecătoria Braşov a început procesul civil în care familiile victimelor i-au cerut despăgubiri de 800.000 de euro.

Jumătate din sumă a fost solicitată de fiul şi soţia lui Ştefan Balog, şoferul Loganului izbit de bolidul lui Ştefan Huidu, iar cealaltă jumătate a fost cerută de fiica Magdei Drăghici. Ioan Garbiş, cea de a treia victimă nu avea rude, astfel că nimeni nu a cerut despăgubiri în numele său. În faţa judecătorilor, Elena Balog şi-a amintit cu drag de toate excursiile pe care le-a făcut alături de soţul ei.

„Loganul era casa noastră pe roţi. Din păcate a fost şi maşina care l-a dus la moarte. Cu maşina asta am făcut excursii în toată Europa. Cu bani puţini, dar ne-am descurcat. Ultima excursie a fost în Spania. Acum, el nu mai vine acasă! Nu mai am nimic. Era un om minunat, în putere, care putea să mai trăiască", a spus plângând Elena Balog.

Judecătoarea a dispus ca familia Balog să primească despăgubirea în natură, adică o maşină similară, produsă tot în 2007. Vedeta de televiziune nu s-a prezentat ieri la Instanţă. Un nou termen în procesul civil va fi pe 4 decembrie, când vor fi audiaţia Elena Balog şi fiul ei, dar şi fiica Magdei Drăghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net