Familia Năstase la Mamaia, între două vizite la închisoare - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A avut parte de o vară fierbinte, şi nu din cauza căldurii! Familia lui Adrian Năstase a fost bulversată de două luni încoace, de când fostul premier e la închisoare. Dana Năstase şi cei doi băieţi, Andrei şi Mihnea îl vizitează ori de câte ori li se permite. Între timp, cei trei încearcă să-şi reia cursul normal al vieţii. Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins la plajă, în Mamaia.

Marţi, ora 12, plaja Caelia din staţiunea Mamaia. Dana Năstase, alături de cei doi băieţi ai ei, Andrei (26 de ani) şi Mihnea (19 ani) se relaxează la plajă, departe de scena evenimentelor care le-au dat viaţa peste cap din iunie încoace.

Dana Năstase a stat pe şezlong, la umbră

simeon stalpnicul png

Soţia fostului premier alături de  fiul cel mic, Mihnea

simeon stalpnicul png

În ultimele două luni, familia lor a trecut prin evenimente demne de o telenovelă: Adrian Năstase a primit doi ani de închisoare, iar la câteva ore după ce a aflat sentinţa, a încercat să-şi tragă un glonţ în cap.

După ce fostul premier a ajuns la penitenciar, Dana şi băieţii l-au vizitat ori de câte ori le-a fost permis (3-4 vizite pe lună). Acum, au încercat se pare să se detaşeze puţin de toată nebunia şi au dat o fugă pe litoral.

Dana a înotat aproape o jumătate de oră

simeon stalpnicul png

Andrei Năstase alături de prietena  lui, Bianca Ciuvăţ

simeon stalpnicul png

Au ales o plajă ceva mai retrasă, de la capătul staţiunii Mamaia, ca să fie departe de ochii curioşilor. Dana Năstase a ales să se ferească de soarele arzător şi a preferat să stea sub o umbrelă. În schimb, băieţii, alături de iubita lui Andrei, Bianca Ciuvăţ, au stat mai mult în apa perfectă şi fără prea multe valuri.

Nici soţia fostului premier n-a rezistat prea mult la plajă, aşa că s-a relaxat înotând alături de băieţi, care n-au scăpat-o din ochi. După o jumătate de oră, Dana Năstase s-a întors la şezlongul de sub umbrelă, iar Andrei şi Mihnea au ales să dea câteva ture cu skijetul.Scurta vacanţă pe litoral este prima pe care familia Năstase şi-o ia după ce capul familiei a ajuns la închisoare. Iar condiţiile de aici nu sunt tocmai cele cu care a fost obişnuit premierul.

Andrei şi  Mihnea Năstase  s-au relaxat  la skijet

simeon stalpnicul png

Singura legătură cu exteriorul a lui Adrian Năstase, în afara vizitelor familiei, este blogul său, pe care îşi descrie viaţa de la Jilava. Paturi suprapuse, dietă bazată pe varză şi cartofi, şobolani, înjurături. Acestea sunt câteva dintre inconvenientele cu care se confruntă Adrian Năstase la penitenciar.

"Cei care vin aici - şi nu le doresc acest lucru - vor trebui să se trezească, în fiecare zi, la ora 5:30, vor dormi în paturi suprapuse, vor avea apă caldă câte două ore de două ori pe săptămână, vor trebui să înveţe să mănânce toate felurile de mâncare - bazate în principal, pe cartofi şi varză - cu lingura; vor trebui să se înveţe să nu se sperie de şobolani - în curtea de plimbare - dacă aceştia nu sunt mai mari de 20 de cm; să nu se enerveze la "invaziile" periodice de musculiţe şi de ţânţari, la urletele celor obişnuiţi să "socializeze" de la ferestrele celulelor, începând fiecare frază cu un angajament de a-şi introduce instrumentul, de regulă, în morţii interlocutorului", a scris fostul premier pe blog.

Condamnat la doi ani de închisoare

Fostul premier Adrian Năstase se află în prezent în penitenciarul Jilava. La data de 20 iunie, el a fost condamnat, definitiv, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii", pentru mită în campania electorală.

20 iunie- Adrian Năstase este  scos pe targă din casă,  după ce a încercat  să se sinucidă

simeon stalpnicul png

La câteva ore după ce a aflat decizia, Năstase a încercat să se împuşte, dar se pare că a fost salvat de unul din poliţiştii prezenţi în locuinţa sa din Zambaccian. Glonţul a ricoşat, provocându-i doar răni minore. Transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, el a fost externat pe 26 iunie.

21 iunie- La locuinţa sa  din str. Zambaccian  începe ancheta

simeon stalpnicul png

A rămas în urma lui un întreg scandal: inclusiv medicul care l-a operat, dr. Şerban Brădişteanu a fost acuzat de DNA de favorizarea infractorului, pe motiv că ar fi „exagerat" rănile pacientului.

28 iunie- La penitenciarul Rahova, primeşte  prima vizită  a familiei

simeon stalpnicul png

Năstase a ajuns la penitenciarul Rahova în aceeaşi zi şi a primit, două zile mai târziu, prima vizită a familiei, care i-a adus apă, haine şi alte câteva obiecte personale permise în celulă. Pe 7 august, fostul premier a fost mutat la penitenciarul Jilava.

7 august - Năstase este mutat la  penitenciarul Jilava,  unde se află şi acum

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net