Familia Luizei, a doua adolescentă dispărută în Caracal: «Poliţia şi-a bătut joc de mama fetei»

Ultima actualizare:

    Luiza a dispărut în urmă cu trei luni de acasă
Luiza a dispărut în urmă cu trei luni de acasă

Ştefania Cincă, mătuşa Luizei Mihaela, fata dispărută în circumstanţe asemănătoare cu Alexandra şi care ar fi fost şi ea ucisă de suspect, a declarat că mama şi bunica fetei nu au fost băgate în seamă de poliţie, deşi au reclamat de mai multe ori disparţia adolescentei.

Femeia a mai precizat că mama Luizei a primit un răspuns urât din parte poliţiştilor, care păreau complet dezinteresaţi. 

"Cei de la Coşoveni, de la poliţie, şi-au bătut joc de ea (de mama Luizei – n.r.). I-au spus <Lăsaţi, doamnă, că am mai avut cazuri şi au găsit fetele după doi ani. Staţi liniştită că o găsiţi peste doi ani, cu o mână într-o parte, capul în altă parte”, a mărturisit Ştefania Cincă, notează mediafax.ro.

Acum familia nu mai speră să o găsească pe fată, iar că până acum nu s-a descoperit nimic care să aparţină Luizei. Mătuşa ei susţine că facă Luiza ar fi fost în viaţă, ar fi sunat-o pe mama ei, de care era apropiată. 

„În cazul Luizei nu mai avem prea mari speranţe să o găsim. Fata a dispărut în urmă cu 3 - 4 luni şi nu avem nicio veste despre ea. Acum şi pe ea, şi pe Alexandra le caută anchetatorii într-o baltă din apropiere. În cazul Luizei nu s-au găsit nici haine, nici bijuterii, nici nimic. Dar dacă fata era liberă, îşi suna mama. Ea cu mama ei aveau o relaţie foarte apropiată. Îi spunea şi despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus Ştefania Cincă, mătuşa Luizei.

Citeşte şi

Discuţie halucinantă între poliţişti şi tatăl Alexandrei, fata ucisă la Caracal: «Dacă e încurcată cu vreunul, eşti bun de plată»

Mama Alexandrei, în stare de şoc: «Sperăm că fata e în viaţă»

Potrivit femeii, Luiza a plecat de la Dioşti, din judeţul Dolj, în Caracal, judeţul Olt, pentru a scoate 80 de lire, bani pe care îi trimisese mama ei pentru a-şi cumpăra o pereche de adidaşi.

„Alexandra a plecat să scoată bani de la Caracal. I-a trimis mama ei 80 de lire să-şi ia o pereche de adidaşi. Mama ei lucra în Anglia. În ziua respectivă a fost închis la acel oficiu. Era într-o duminică după amiaza. Nu circulau microbuzele atunci şi a luat ocazia ca să se întoarcă acasă, dar nu a mai revenit ”, a completat femeia. 

Familiile ambelor victime ar fi fost sunate de numere private

Bunicul Luizei ar fi fost sunat de pe un număr privat şi i s-ar fi spus că fata e bine şi că a plecat în Elveţia, la muncă. La fel s-a întâmplat în cazul Alexandrei, ai cărui părinţi au aflat că era în Belgia. Mai mult, cele două fete au fost luate la ocazie de acelaşi autoturism. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net