Familia Aurei Ion contestă raportul accidentului din Apuseni

Ultima actualizare:

    † Aura Ion avea  23 de ani atunci  când a murit
† Aura Ion avea 23 de ani atunci când a murit

Familia Aurei Ion, studenta care a murit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, contestă raportul oficial realizat de Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS).

Rudele tinerei nu sunt de acord cu concluziile prezentate în legătură cu testarea motoarelor, care nu s-ar fi făcut aşa cum au fost găsite, şi s-ar fi înlocuit piesele defecte. De asemenea, testarea antenei care ar fi trebuit să transmită semnale către sateliţi a fost făcută neconform, e de părere familia.

În plus, ar fi probleme legate și de cauza morții Aurei. În raport scrie că fata a murit din cauza unui traumatism provocat de lipsa centurii de siguranţă, în condiţiile în care o comisie de medici a avut o concluzie opusă, pe care CIAS nu ar fi preluat-o.

”Nu se doreşte aflarea adevărului. Au trecut doi ani şi nu avem o investigaţie. Intenţionăm să implicăm experţi din țară şi din afară pentru a evidenţia ceea ce s-a întamplat”, a declarat Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, la România TV. Raportul oficial a fost redactat la un an şi nouă luni de la producerea accidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net