Facturile la energie electrică, mai mici de la 1 iulie. Vezi cu cât se ieftineşte curentul

Ultima actualizare:

    Patru localităţi dâmboviţene au rămas, parţial, fără curent electricFoto Click!
Patru localităţi dâmboviţene au rămas, parţial, fără curent electricFoto Click!

Veste cât se poate de bună pentru români. De la 1 iulie 2014 vom plăti mai puţin pentru energia electrică consumată, fiindcă ANRE a decis reducerea tarifelor. Măsura îi vizează atât pe consumatorii casnici, cât şi pe cei industriali.

Reprezentanţii Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) au decis să reducă tarifele la energia electrică începând cu 1 iulie. În ciuda faptului că tarifele au fost majorate odată cu aprobarea impozitului pe stâlp, plătit de Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, românii vor plăti facturi cu 2,6% mai mici datorită reducerii preţului pe bursă al energiei şi reducerii taxei pentru cogenerarea de înaltă eficienţă.

Pentru consumatorii industriali, reducerea tarifelor componentei de piaţă concurenţială şi a contribuţiilor pentru cogenerare vor condue la o scădere a preţului de circa 4%, se arată într-un comunicat de presă al ANRE.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net