Facebook, tot mai multe plângeri din partea internauților. Platforma de socializare are din nou probleme de funcționare

Ultima actualizare:

    Foto: cjvs.ro
Foto: cjvs.ro

Sute de persoane s-au plâns pe alte rețele de socializare că una dintre cele mai mai platforme de acest tip, Facebook, le joacă feste. Se pare că gigantul are din ce în ce mai des probleme de funcționare.

Numeroase persoane au apelat sâmbătă la Twitter pentru a raporta probleme privind platforma de socializare Facebook. Aceștia au atașat și 

fotografii ale site-ului, pe care apărea doar mesaj de eroare. „Ne pare rău, ceva a mers prost. Lucrăm să remediam acest lucru cât mai curând posibil”, transmite Facebook în mesajul de eroare.Citeşte întreaga ştire: Noi probleme pentru Facebook: Sute de persoane se plâng că rețeaua de socializare nu funcționează În total au fost raportate 346 de probleme în ultimele 24 de ore, potrivit Down Detector, citat de publicația Mirror.

Rețelele de socializare se confruntă tot mai des cu probleme de funcționare

Sute de persoane au raportat că întâmpină dificultăți în a folosi Facebook, inclusiv în România fiind semnalate probleme. Este a doua oară în ultimele săptămâni când rețeaua de socializare se confruntă cu o astfel de situație. Utilizatorii au raportat, pe 19 noiembrie, că Facebook și Instagram „au picat”, mii de persoane fiind afectate la momentul respectiv.

Internauții s-au confruntat însă cu cea mai mare problemă de acest gen când pe 4 octombrie, Facebook, Instragram, Messenger și Whatsapp au picat în același timp pentru șase ore la nivel global. Toate se află sub patronajul lui Mark Zuckerberg, care se află în prezent  într-o operațiune de rebranding, dorind să schimbe numele „Facebook” în „Meta” și să construiască „Metaverse”-ul, după spusele sale.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net