«Fac o petrecere cu banii de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Lozul norocos  i-a adus lui  Bogdan Panait  300 de lei
Lozul norocos i-a adus lui Bogdan Panait 300 de lei

Nici o zi fără Click! Asta e deviza lui Daniel Furnică, bucureşteanul în vârstă de 25 de ani care a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA.

Nu trece o zi fără să răsfoiască ziarul lui preferat, iar acum a fost răsplătit pe deplin. De altfel, nu este la primul câştig cu Click!. „Am mai câştigat şi anul trecut nişte cadouri, dar  ăsta este cel mai consistent câştig. La mai mare!”, spune tânărul. Daniel lucrează ca şofer pe maxi taxi şi nu urcă niciodată la volan fără ziarul preferat. Citeşte Click! când aşteaptă în staţii, citeşte la semafor sau când e aglomeraţie mare şi rămâne blocat în trafic. „Trece timpul alt­fel cu Click!. Abia aştept să ajung acasă. O să iau soţiei un cadou şi o să fac un grătar cu prietenii, să cinstim premiul. Ce rămâne, voi folosi pentru masa de Paşte”, ne-a mărturisit bucureşteanul.

Şi Bogdan Panait a nimerit un loz câştigător. ”Sunt foarte fericit că am câştigat 300 de lei la Click!MANIA. Sunt bani, nu glumă, şi chiar sunt bine veniţi, nu este o sumă de neglijat.  Nu m-am gândit ce o să fac cu ei, dar cred că o să îi folosesc pentru asigurarea la maşină. Familia nu are nevoie de ei, aşa că rămân la mine. Acum aştept premiul cel mare, maşina. Simt că o să fie a mea. Anul trecut am câştigat la acest concurs de două ori, un abonament şi un cuţit. Mulţumesc Click!MANIA, dar nu mă las! Vreau premiul cel mare”.


    Lozul norocos  i-a adus lui  Bogdan Panait  300 de leiFoto: Click!
Lozul norocos i-a adus lui Bogdan Panait 300 de leiFoto: Click!

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net