Fă-ți cruce! A desenat icoane uriașe pe bloc

bloc1.jpg

bloc botosani icoane cruce
Bărbatul care a vrut icoane pe bloc are acordul vecinilor
Citeste tot despre: 

Un botoşănean credincios şi-a decorat pereţii exteriori ai garsonierei în care locuieşte cu două icoane uriaşe. Trecătorii fac cruce când ajung în dreptul blocului.

Într-un cartier liniştit din apropierea Casei Tineretului din municipiul Botoşani se află una dintre „minunile“ oraşului, scrie adevarul.ro.

Pe o alee îngustă, lângă sediul Poliţiei Locale, se află un bloc care are desenate două icoane uriașe și o cruce pe peretele exterior de la etajul 4.

O icoană înfăţişează pe Fecioara Maria cu pruncul, iar cealaltă pe Iisus Hristos. Între cele două icoane se află desenată o cruce la fel de uriaşă.

bloc2.jpg

bloc botosani icoane cruce
Trecătorii își fac cruce în dreptul icoanelor de pe bloc

Locatarii blocurilor din zonă sunt mândri de această realizare şi cunosc foarte bine povestea icoanelor şi a crucii.

„Păi, un băiat credincios din bloc, atunci când s-a refăcut faţada blocului a pus să fie zugrăvite icoanele şi crucea pe bloc. Este foarte frumos. Nouă ne place mult. Este o dovadă a credinţei lui. Băiatul care a făcut asta este extrem de credincios, un vecin bun şi cuminte”, spune Maria, o bătrână care locuieşte la etajul al doilea al blocului cu icoane, citată de adevarul.ro.

Cel care a vrut să aibă icoane pe bloc se numește Raimond Ştefanov, de 33 ani. Este șofer și muncește pentru moment în Olanda, mai scrie adevarul.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1