Fă plajă de Revelion pe o insulă exotică! Iată ofertele agențiilor

Ultima actualizare:

    Pachetul pentru șase nopți de cazare în Madeira costă de la 978 de euro de persoană
Pachetul pentru șase nopți de cazare în Madeira costă de la 978 de euro de persoană

Mai sunt două luni până la Revelion, astfel că agențiile de turism au scos pe piață oferte tentante. Ce ziceți de insulele exotice din Medeira, unde se organizează cel mai frumos foc de artificii din Europa?

Turoperatorul Cocktail Holidays lansează pachete de vacanță către destinația Madeira, pentru Revelion.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană Tarom și vor fi cu plecare din București. Pachetele turistice pornesc de la 978 de euro de persoană, pentru un hotel de trei stele, și includ șase nopți de cazare cu masă, biletul de avion, transferurile aeroport – hotel - aeroport, taxele de aeroport, asistența turistică pe tot parcursul sejurului și asigurarea complexă de călătorie.

„În ultimii ani am creat pachete turistice pentru Portugalia, inclusiv în zonul rece, însă cu bilete de avion pe cursele de linie. Cererea mare pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă de anul trecut ne-a convins să lansăm, pentru 2015/2016, un charter către Madeira, tocmai pentru a oferi turiștilor români experiențe cu totul memorabile, mai ales că în această insulă se organizează cel mai frumos și de notorietate foc de artificii din Europa”, spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

Dacă nu vreți Madeira, puteți opta pentru un sejur în Mauritius cu tarife ce pornesc de la 2.958 de euro, în insulele Maldive – de la 2.833 de euro și Sri Lanka – de la 1.706 euro.

Toate tarifele includ biletele de avion, cazare și masă, transferuri, asigurări și asistență turistică pe tot parcursul sejurului.

Oferta completă de Revelion cuprinde și sejururi către destinații deja foarte căutate de către români, precum Sharm el Sheikh, cu prețuri de la 493 de euro/persoană, respectiv Emiratele Arabe Unite, cu tarife de la 890 de euro/persoană. 

Și Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, lansează pachete de vacanță către destinația Maldive pentru sezonul de iarnă 2016.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană Fly Dubai, cu plecare din București.

”La sfarsitul anului 2014 am lansat în premieră pachete charter către această destinație exotică. Succesul acestei acțiuni ne-a determinat să lansăm în acest an pachete către destinația Maldive și să venim în întâmpinarea turiștilor dornici de experiențe excepționale și vacanțe exotice în lunile de iarnă”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pachetele pe Maldive includ biletele de avion dus-întors, taxele de aeroport, transferurile către hoteluri și aeroport, inclusiv cele cu hidroavion sau speedboat, șapte nopți de cazare la unul dintre cele mai frumoase resorturi cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive, în funcție de opțiunea turiștilor. Tarifele pentru aceste pachete pornesc de la 1.998 euro, toate taxele incluse, cu plecări în perioada ianuarie-februarie 2016. 

 Sejururile în perioadele 15-24 ianuarie și 5-14 februarie 2016 intră în campania „Flash Sale”, o noutate pe piața românească, și sunt valabile pentru rezervări în săptămâna 7-15 septembrie 2015.

Noaptea dintre ani o poți petrece pe schiuri

Eximtur te trimite de Revelion la schi în Austria. Pachetul costă 378 de euro de persoană și include șapte nopți de cazare în cameră dublă, cu demipensiune, la Berghotel, de trei stele, în  perioada 26 decembrie-2 ianuarie.

Hotelul este amplasat la 1.800m altitudine si la aproximativ 9km de Ramsau.

La Hotelul Kolmhof  de patru stele, tot din Austria, sejurul de șapte nopți costă 790 de euro de persoană, în cameră dublă cu demipensiune, în perioada 26 decembrie-2 ianuarie.

Copiii au reduceri între 50 și 100%, în funcție de vârstă.  

Revelion la băi și la munte

Cine vrea să peteracă Revelionul în țară, Eximtur i-a pregătit oferte la băi.

La Hotelul Germisara, de patru stele, din Geoagiu Băi, Hunedoara, trei nopți de cazare cu demipensiune completă , plua masa festivă și acces la SPA costă 1.190 de ei de persoană.

La Hotel President, de patru stele, de la Băile Felix, Bihor, patru nopți de cazare cu pensiune completă, masa festivă, carnaval, acces SPA costă 1.786 de lei de persoană.

La Hotelul Danubius, de patru stele, de la Sovata, pachetul cu trei nopți de cazare, demipensiune, masa festivă costă 1.800 de lei.

La Rina Sinaia, de trei stele, cu trei nopți de cazare, în cameră dublă, mic dejun, cină festivă, cină de 1 ianuarie și acces la SPA costă 1.430 de lei de persoană.

Crăciun la Viena cu 349 de euro

Pentru sărbătorile de iarnă, turoperatorul Cocktail Holidays a pregătit pachete de vacanță ce includ și Târgurile de Crăciun în destinații precum Viena, Praga sau Munchen.

Astfel, pachetele turistice pornesc de la 349 de euro de persoană, pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și transport cu avionul, în Praga,  399 de euro în Viena și 499 de euro în Munchen.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net