Explozie puternică la parterul unui bloc din Iaşi! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

explozie_iasi.jpg.png

parter bloc din iasi
Apartamentul in care a avut loc explozia a fost distrus
FOTO: ziaruldeiasi.ro
Citeste tot despre: 

Locatarii unui bloc din Iaşi au fost zguduiţi la propriu, duminică după-amiază, după ce la partrul imobilului a avut loc o explozie urmată de un incediu. În apartament se aflau două persoane.

Explozia urmată de un incendiu s-a produs la parterul unui bloc cu zece etaje de pe bulevardul Nicolae Iorga, din Iaşi. În momentul respectiv, în locuinţă se aflau două persoane care au scăpat cu viaţă.

La faţa locului, s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de transport victime multiple şi trei autospeciale de stingere cu spumă. „Cel mai grav afectat este un bărbat, în vârstă de 50 ani, cu arsuri pe 7% din suprafaţa corpului, la faţă şi mâini. Bărbatul a fost intoxat cu fum, dar este conştient. Cealaltă victimă este mama sa, în vârstă de 76 ani, cu leziuni minore la o mână. Aceasta a suferit un atac de panică”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Arsuri, fiind în afara oricărui pericol.

După verificări, pompierii au concluzionat că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la aragaz. Din nefericire, apartamentul a fost distrus aproape în totalitate.

 

Citeşte şi:

Explozie într-un bloc din Tulcea! Patru persoane au ajuns la spital

Explozie puternică lângă un bloc din Sectorul 3 în timpul unei revizii la gaze. Un om a fost rănit grav

Loading...
 
 

Citește și