Explozie puternică la Oneşti! O garsonieră s-a făcut scrum

Ultima actualizare:

    Aproape 100 de pompieri, care au acţionat cu şapte autospeciale, au luptat cu flăcările aproape două ore
Aproape 100 de pompieri, care au acţionat cu şapte autospeciale, au luptat cu flăcările aproape două ore

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, într-o explozie produsă într-o garsonieră dintr-un bloc din municipiul Oneşti. În urma deflagraţiei 11 locuinţe au suferit avarii.

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, explozia s-a produs într-una din cele 85 de garsoniere dintr-un bloc situat pe strada Victor Babeş din municipiul Oneşti, cel mai probabil în urma acumulării de gaze de la o butelie de aragaz, scrie Mediafax.

În urma exploziei, cele trei persoane aflate în locuinţă, doi fraţi de 56 şi 57 de ani şi o femeie de 46 de ani, au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spitalul din localitate.

“Cele trei victime au suferit arsuri de gradele I şi II. Bărbatul de 56 de ani are arsuri la faţă şi membre, fratele acestuia este ars pe mâini şi pe trunci, iar femeia are arsuri pe 25 la sută din suprafaţa corpului şi a suferit şi un şoc traumatic în urma exploziei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net