Explozie într-un bloc din Reşiţa. Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital

Ultima actualizare:

    Explozie într-un bloc din ReşiţaFoto News.ro
Explozie într-un bloc din ReşiţaFoto News.ro

Vineri a avut loc o explozie într-un bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş- Severin, din cauza unei acumulări de gaze. În urma incidentului, un bărbat de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri de gradele II şi III pe 70 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, explozia s-a produs vineri după-amiaza pe Aleea Narcisei din Reşiţa.

”S-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Aleea Narcisei din Reşiţa. Intervin forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, SAJ şi furnizorii de gaz şi energie electrică. În urma exploziei, o persoană a fost rănită. Victima, conştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spital. Aceasta prezintă arsuri de gradul II şi III pe 70% din suprafaţa corpului”, transmit reprezentanţii ISU Caraş- Severin.

Victima este, potrivit sursei citate, un bărbat de aproximativ 40 de ani. În urma exploziei nu au fost afectate şi alte apartamente, conform news.ro.

”Nu au fost afectate alte apartamente. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, care, în urma cercetărilor, au concluzionat că nu este afectată structura de rezistenţă a blocului”, mai transmite ISU.

Pompierii militari împreună cu membrii SVSU Reşiţa actionează pentru adunarea elementelor de construcţie desprinse în urma exploziei şi care prezintă pericol pentru traficul pietonal.


    Foto News.ro
Foto News.ro
image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net