Explozie într-o casă din Sibiu. Două persoane arse au fost transportate la spital

Ultima actualizare:

    Explozie într-o casă din SibiuFoto: Mediafax
Explozie într-o casă din SibiuFoto: Mediafax

O explozie s-a produs, joi seara,30 noiembrie, într-o casă din Sibiu, din cauza unei acumulări de gaze în locuinţă. Două persoane au fost transportate la spital după ce au suferit arsuri, potrivit Mediafax.

Cei de la ISU au afirmat că explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze. Din fericire, ea nu a fost urmată de un incendiu. Două persoane au fost rănite, iar ambulanţa sosită la faţa locului le-a transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Bărbatul a fost transportat la spital înainte de a ajunge pompierii, având arsuri, iar femeia a fost preluată de către SMURD şi transportată la UPU Spitalului Judeţean Sibiu. Bărbatul a suferit arsuri de gradul 3 pe faţă şi pe mâini, iar femeia, în vârstă de 39 de ani , are arsuri de gradul 1 în zona feţei şi la unul dintre braţe, potrivit Mediafax. ”La locul evenimentului au intervenit imediat două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Sunt afectate două camere şi holul casei. Echipaje ale societăţii de gaz şi energie electrica se află şi ele la faţa locului”, este declaraţia oferită de reprezentanţii ISU Sibiu.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net