Experţi ai Uniunii Europene, primiţi la Focşani cu preşuri pe spaţiul verde

Citeste tot despre: 

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea au vrut să facă o primire cât mai românească celor 70 de experţi din 21 de state membre ale Uniunii Europene, care se întâlnesc timp de două zile la Focşani, în grupul de lucru la nivel de experţi din cadrul reţelei europene de administraţie publică (EUPAN).

Pentru că la Focşani a plouat ieri, mai toată ziua, experţii au fost întâmpinaţi în faţa sediului Consiliului Judeţean Vrancea, după o mică excursie în judeţ, cu fâşii de covoare luate de prin birourile instituţiei şi întinse pe spaţiul verde care delimitează trotuarul de carosabilul de pe Bulevardul Unirii, unde îi aştepta autocarul, scrie adevarul.ro. 

“Probabil le-au pus acolo ca să nu se murdărească autocarul în interior. Era noroi pe jos şi în autocar sunt şi doamne cu tocuri. Eu cred că totuşi ar trebui întrebaţi experţii UE cum s-au simţit ei la Focşani, cât de bune gazde am fost”, ne-a declarat Ionel Cel Mare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care a şi deschis evenimentul de luni. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1