Scandal sexual la sectorul 3. Expert și la "fete", nu doar la primărie

Ultima actualizare:

    Afacerea lui Horia Damian consta în două prostituate, care “lucrau” chiar în apartamentul luiFoto: Sever Gheorghe
Afacerea lui Horia Damian consta în două prostituate, care “lucrau” chiar în apartamentul luiFoto: Sever Gheorghe

Luare de mită, trafic de influenţă şi proxenetism. Nu sunt acuzaţiile aduse vreunui interlop, ci faptele pentru care Horia Vlad Damian, un inginer al Direcţiei Urbanism de la Primăria sectorului 3, a fost reţinut de procurori.

Damian are 49 de ani şi îmbina meseria de inginer la primărie cu cea de ”matroană” de bordel. Ca de obicei, colegii habar nu aveau. ”Lucrează din 1993 în instituţie. Era cuminte, la locul lui, modest, nu l-am fi crezut în stare de aşa ceva”, îl caracterizează salariaţii care îl cunoşteau. Adevăratul Damian reiese însă din interceptările procurorilor. El a fost denunţat de un bucureştean care i-a dat şpagă o maşină şi în urma filajului a fost descoperită şi afacerea de proxenetism. Omul era pus pe treabă şi se interesa cum să ”rupă piaţa”. Procurorii deţin înregistrări care arată cum, împreună cu un prieten, Damian îşi face planul pentru a intra în afacerea cu sex pe bani, informează adevarul.ro.

A început cu o fată, Angelica. Aceasta a dezvăluit ulterior că se implicase într-o relaţie cu ingineraşul chiar dacă îl ştia însurat. A fost apoi şantajată de acesta să treacă la sex pe bani, în caz contrar, mai multe poze cu cei doi ar fi fost date familiei femeii sau puse pe Net. Şmecherul Damian a făcut şi investiţii: drept cuibuşor de nebunii a pus la bătaie propriul apartament, a cumpărat două calculatoare echipate complet pentru videochat, 3 canapele şi diferite decoraţiuni pentru a face mai uşoară şederea clienţilor.

Angelica se ocupa şi de recrutare, aşa a descoperit-o pe Veronica-Georgiana, o prietenă din copilărie şi gata, afacerea începuse să duduie. Primii clienţi au fost apropiaţii şi prietenii săi, pe care i-a trimis să facă sex, pe bani, cu cele două prostituate: Angelica şi Veronica-Georgiana. Dar fetele se lăudau că aveau clienţi şi “persoane importante din minister”.

Pentru a nu fi păcălit, Damian învăţase şi formulele prin care cei vechi în meserie păcălesc clienţii pentru a scoate mai mulţi bani. “Avem fete la 150 de lei, avem şi fete la 200 de lei. Azi nu avem decât la 200, celelalte nu sunt”, se grozăvea Damian unui prieten. Viaţă grea la primărie, dom’le!

Uite cum îşi făcea Damian «planul de afaceri»!

Damian (se plângea că n-are decât o fată): Care sunt? Că e una singură.

Domn: Aia una singură...sună: aveţi un loc liber? Da, am un loc. Şi când vine… astăzi e nu mai una sau celelalte sunt ocupate.

Damian: Aş vrea măcar două ca să-şi aleagă omul, să aibă senzaţia că alege din ceva...

Domn: Eu zic că două de început ţi-ar ajunge. În momentul în care ai atât de mulţi clienţi şi nu poţi să faci faţă, îţi angajezi. D-ăstea găseşti…

Damian: Oricum, dau anunţul pentru încă una.

Domn: Da. Începem asta cu anunţurile… că dacă ai unul pe zi sau doi….

Damian: Păi le fac în paralel…Pentru început ar fi bine să zic doi pe zi.

Domn: Da.

Damian: Să las la un preţ mai OK. Bine, ăştia au tehnică cu preţul. Adică le zici avem fete la 150 de lei avem şi fete la 200 de lei. Azi nu avem decât la 200, celelalte nu sunt, sau sunt ocupate… hau-hau, ştii? Planuri de afaceri... La 5 vizite, a 6-a era ori bonus ori gratuit.

Domn: No, păi… no… ai putea să faci şi tu asta, ştii?

Damian: Nu prea mai ţine… Aş vrea să găsesc ceva total neîncercat de nimeni. Nu ştiu. O chestie de genul ăsta, dom’le, anumiţi clienţi primesc un cadou surpriză, ştii?

Domn: Un cadou surpriză: vin doi negri… dom’le, ţi-am făcut o surpriză.

Damian: Sau un bol cu nişte bilete. Dacă îl prinzi pe cel norocos, îl iei şi pe patron în cameră. Nu ştiu… 

Motru. Le ducea prostituate șefilor ca să primească liber de la serviciu

 Aristică Benoni Bejinaru
Aristică Benoni Bejinaru

Un scandal uriaș a izbucnit în august 2014 la Cariera Roşiuţa. Aristică Benoni Bejinaru (36 de ani), un lăcătuş mecanic, a fost arestat pentru trafic de persoane şi proxenetism. Anchetatorii au aflat că omul le aducea prostituate şefilor săi din Complexul Energetic Oltenia ca să fie învoit de la serviciu. În schimb, el era pontat zilnic şi îşi încasa şi salariul. „M-a dus la produs în Austria şi Italia. Cred că în perioada cât m-am prostituat pentru Bejinaru am câştigat 10.000 €, dar n-am văzut decât un laptop, un telefon şi 300 de euro. Restul i-a cheltuit Beni”, a declarat una dintre victimele lui Bejinaru în faţa magistratului care judecă dosarul de trafic de minori şi proxenetism.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net