S-a legat cu lanţuri de un copac pentru a testa tehnici de supravieţuire, dar nu s-a mai putut dezlega

Ultima actualizare:

    Aşa arată aventurierul recuperat de salvamontiştiCaptură Salvamont
Aşa arată aventurierul recuperat de salvamontiştiCaptură Salvamont

Experiment care era să-l coste scump! Un tânăr a încercat să testeze tehnicile de supravieţuire în sălbăticie, aşa că s-a legat cu un lanţ de copac. După trei zile în pădure, aventurierul a început să regrete. Pentru ca experimentul să fie complet, tânărul aruncase cheia de la lacătul cu care a legat lanţul, scrie adevarul.ro.

Se pare că bărbatul nu şi-a calculat bine necesarul de provizii, astfel că a rămas rapid fără mâncare. Prin urmare, el a început să strige după ajutor. Din fericire, a fost auzit de nişte ciobani, care i-au alertat pe salvamontişti. Aceştia l-au găsit pe temerar în zona Polatişte, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Gorj.

El le-a mărturisit salvamontiştilor că este rupt de sete şi de foame. Tânărul a fost predat unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net