EXCLUSIV Beţi criţă, luaţi cu Salvarea de la «Balul Bobocilor»

Ultima actualizare:

    Colegii şi părinţii au stat lângă unul dintre băieţi până la sosirea medicilorFotografii: Mihai Ionescu
Colegii şi părinţii au stat lângă unul dintre băieţi până la sosirea medicilorFotografii: Mihai Ionescu

Încă un ”Bal al bobocilor” s-a încheiat scandalos. După elevele care au mimat sexul oral la Cluj, doi elevi de la un colegiu de elită din Capitală s-au îmbătat criţă şi au fost luaţi cu Ambulanţa de la petrecere.

Agitaţie mare în faţa Clubului BOA, din Capitală, joi, aproape de miezul nopţii. Doi elevi, unul de 14 ani, şi altul de 16 ani, au fost luaţi de Ambulanţe. Toată seara, în club au fost circa 300 de elevi de la Colegiul Naţional ”Cantemir Vodă”, liceu de elită din Capitală. Era petrecerea elevilor de clasa a IX-a, ”Balul bobocilor”. Alături de copii, în club au fost prezenţi cei doi directori ai colegiului şi şase diriginţi. Cu toate acestea, în jurul orei 23.00, bodyguarzii clubului au scos afară un băiat de 14 ani, în stare avansată de ebrietate.

Copiii au stat internaţi la Toxicologie până vineri

Zeci de elevi s-au adunat în jurul lui, în timp ce acesta zăcea alb la faţă, aproape inconştient, pe asfalt. La scurt timp, au sosit la faţa locului părinţii băiatului, dar şi Salvarea. Medicii au încercat 40 de minute să îl ajute pe băiat, dar în cele din urmă l-au dus la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”. După miezul nopţii, un alt elev, de 16 ani, a fost în aceeaşi situaţie, stare avansată de ebrietate, şi a fost dus, de asemenea, la acelaşi spital. Ambii au fost internaţi la Secţia Toxicologie, iar vineri la prânz au fost externaţi. 


    Tânărul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital
Tânărul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital

”Am aflat de la un diriginte de la clasa a IX-a că, imediat după ce eu şi directorul adjunct am plecat de la club, a venit Salvarea pentru un băiat. Să ştiţi că am organizat acest eveniment foarte exigent. Am semnat un protocol cu părinţii că vom supraveghea programul elevilor, între orele 17.00 şi 24.00. Ceea ce am şi făcut. Pe cuvânt de onoare că totul a fost foarte frumos, cât am fost noi în club. Au fost circa 300 de elevi, de la clasa a IX-a, dar şi de la clasele mai mari. Cât am fost eu în club, nu am văzut elevi cu alcool în pahare”, ne-a explicat Alexandru Mihai, directorul colegiului.

simeon stalpnicul png

Fotografii incendiare au apărut şi de la petrecerea bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca. Elevele de 15 ani (clasa a IX-a) stau în genunchi în faţa colegilor băieţi şi mimează sexul oral

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net