Exit-poll alegeri prezidenţiale. Favoritul românilor până la ora 16.00

Ultima actualizare:

    Victor Ponta şi Klaus Iohannis se întrec în cursa finală pentru CotroceniFoto: Mediafax
Victor Ponta şi Klaus Iohannis se întrec în cursa finală pentru CotroceniFoto: Mediafax

La ora 14.30, potrivit primelor cifre ale exit-poll-urilor, Victor Ponta conducea cu 56%, în timp ce Klaus Iohannis avea 44%, potrivit datelor obţinute de RomaniaTv.net.

Potrivit primelor cifre ale exit-pollurilor, Victor Ponta este pe primul loc în preferinţele românilor cu 56% dintre voturile exprimate până la ora 14.30, în timp ce Klaus Iohannis are 44%. La ora 13.00, Victor Ponta se situa pe primul loc cu 59%, iar Klaus Iohannis deţinea 41% din voturi, arată exit-poll-urile, prezentate de PSD, potrivit RomaniaTv.net.

Potrivit unor surse de la sediul de campanie ACL, citate de reportervirtual.ro, la ora 14.00 situația s-a echilibrat. Astfel, dacă dimineața îi adusese un avans semnificativ lui Victor Ponta (PSD), pe fondul prezenței foarte ridicate în județele din sudul țării, la ora 14.00 rezultatul a fost mult mai echilibrat.Cifrele parvenite arată că Victor Ponta  a obţinut 51,8% în timp ce Klaus Iohannis – 48,2%. Aceste cifre nu cuprind și estimările privind Diaspora, unde, până la ora 13.00 au votat de circa trei ori mai mulți români decât la primul tur de scrutin. Potrivit aceloraşi surse la ora 16.00, Victor Ponta avea 51,42% din totalul opţiunilor exprimate, iar Klaus Iohannis – 48,58%.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net