EXCLUSIV! Vrei să stai în căsoiul lui Videanu? Costă 1.900 € pe lună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul primar al Capitalei s-a mutat la Snagov după ce a reuşit să finalizeze lucrările la mega-palatul de 1.300 de metri pătraţi cu deschidere la lac. Pentru că proprietăţile din Bucureşti "i-au rămas mici" acum, a decis să le închirieze.

Fotoreporterii Click! au descoperit zilele trecute că Adriean Videanu îşi caută chiriaşi pentru vila din zona 1 Mai. Imobilul are 5 camere şi se desfăşoară pe demisol, parter, etaj şi mansardă, are finisaje de calitate, marmură şi scări interioare cu fier forjat. Luxul are însă şi un preţ pe măsură, astfel că fostul edil al Bucureştilor solicită drept chirie lunară nu mai puţin de 1.900 euro.

Imobilul se află aproape de Piaţa Domenii (Foto: Mihai Ionescu)

simeon stalpnicul png

Vila este nemobilată, dar are bucătăria utilată

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"La demisol există o zonă tehnică şi de depozitare, la parter este un living generos, bucătărie şi grup sanitar, la etaj sunt două dormitoare fiecare cu baie proprie, iar mansarda este open space şi poate fi amenajată ca spaţiu de lucru sau de relaxare", ne-a ademenit telefonic agentul imobiliar tocmit ca să închirieze proprietatea familiei Videanu. Dacă vă tentează, trebuie să ştiţi că vila este nemobilată, bucătăria este utilată, iar preţul... negociabil! Pentru a o vedea, agentul vă informează: "Stabilim o zi ca să vină şoferu' lu' domnu' Videanu cu cheile".

Palatul de la Snagov are 1.340 de metri pătraţi

Adriean Videanu deţine un adevărat palat pe malul lacului Snagov, îmbrăcat integral în marmură. Construcţia nu are decât 1.340 mp construiţi şi se desfăşoară pe un teren cu ieşire la lac, de circa 5.400 mp. Are o curte interioară imensă în mijlocul căreia stă o fântână arteziană, o grădină amenajată modern, o piscină interioară şi una exterioară şi un foişor. Casa are patru apartamente mici şi 12 camere în care Videanu a declarat că va locui împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu unul dintre părinţi.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Click! spune

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală a fostului primar al Capitalei şi ex-ministru al Economiei, Adriean Videanu, acesta fiind acuzat de "subminarea economiei naţionale". În calitatea sa de ministru, Videanu ar fi favorizat "grupul infracţional constituit de omul de afaceri Ioan Niculae" să cumpere gaz mai ieftin de la Romgaz pentru societatea Interagro. În acelaşi dosar este cercetat şi fostul ministru Varujan Vosganian.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net