EXCLUSIV! Văduva Aurelia Neagu e hotărâtă să-l lase lefter pe ginerele lui Viorel Lis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aurelia Neagu, văduva taximetristului accidentat mortal de Răzvan, ginerele lui Viorel Lis, îşi caută dreptatea la tribunal. Pe inculpat îl va arde la buzunar fapta sa, căci femeia a cerut în instanţă despăgubiri morale de jumătate de milion de euro.

Zi grea, ieri, pentru văduva taximetristului Răzvan Barbu, accidentat mortal pe data de 1 octombrie, de Răzvan, ginerele lui Viorel Lis. Aurelia Neagu s-a îngrozit când a văzut, la dosar, pozele cu soţul ei, făcute de polişti, la doar câteva minute de la nefericitul eveniment. Răzvan zăcea pe şosea într-o baltă de sânge, imagini pe care cu greu va reuşi să le uite.

Tragedia a avut loc pe 1 octombrie

simeon stalpnicul png

Avocata Beatrice Comăniceanu, s-a oferit să o reprezinte gratuit pe femeia care abia mai are ce să le pună pe masă celor doi băieţi ai ei, Alexandru Mario (6 ani) şi Cristian Andrei (4 ani şi jumătate): „Astăzi am avut acces la pozele de la accident. Cât sânge am văzut în imaginile alea, n-am văzut în cariera mea. Nu vom lăsa însă lucrurile aşa, mai ales că autorul accidentului era băut, conducea cu viteză foarte mare, dovadă stând şi urma de frânare, de peste 6 metri. În plus, nu avea farurile aprinse. Nici soţul clientei mele nu a respectat regulile de circulaţie, căci nu avea voie să întoarcă în intersecţia din zona Decebal, dar dacă ginerele lui Lis ar fi circulat cu viteza legală l-ar fi putut evita. Clienta mea cere, în instanţă, suma de 500.000 de euro, drept despăgubiri morale", ne-a declarat avocata Beatrice Comăniceanu.

Răzvan Barbu era băut când a intrat în taximetrist

simeon stalpnicul png

Pe 1 octombrie, în jurul orei 0.30, Răzvan, ginerele lui Lis, se afla la volanul unui Ford Mondeo vişiniu, cu numerele de înmatriculare B-25-FIC, şi probabil venea de la un chef, căci altfel nu se explică de ce poliţiştii i-au găsit, după accident, un grad de alcoolemie de 0, 4 mg l alcool pur în aer expirat.

Acesta conducea, conform martorilor, cu farurile stinse, motiv pentru care nu l-a putut evita pe taximetrist, în timp ce acesta făcea o întoarcere pe linie continuă, în zona Decebal, din Bucureşti. Impactul a fost atât de puternic încât, după doar două ore, şoferul de la firma Next şi-a pierdut viaţa, din cauza contuziei cerebrale.

«Ce legătură am eu cu asta?»Viorel Lis, socrul şoferului

Contactat de reporterii Click!, Viorel Lis, socrul şoferului vinovat de toată această tragedie, şi-a ieşit din fire: „Lăsaţi-mă în pace cu ziarele voastre, ce dracu, asta e chiar culmea, ce legătură am eu cu asta, ce vreţi să vă spun eu? Pa!".

simeon stalpnicul png

Maşina, la volanul căreia se afla Răzvan, ginerele lui Lis, este chiar proprietatea fostului primar al Capitalei, fiind înmatriculată pe numele său: „Avea asigurare, ceea ce este un lucru bun", ne-a mai spus avocata vedetelor.

Mai citeşte:

Lis cu belele pe cap, nevasta lui la distracţie

EXCLUSIV! Ginerele lui Viorel Lis a omorât un taximetrist!

EXCLUSIV! Văduva taximetristului omorât într-un accident rutier: «Ginerele lui Lis să le plătească pensie copilaşilor mei»

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net