Totul despre Miss România 2015. Click! a vorbit cu Natalia Oneț

Ultima actualizare:

    Natalia Oneț este cea mai frumoasă româncăfotografii: ExclusivEvent
Natalia Oneț este cea mai frumoasă româncăfotografii: ExclusivEvent

A visat de micuță să fie prințesă. Iată că cea mai arzătoare dorință s-a împlinit: luni (19 octombrie), a fost încununată și a purtat tiara. Natalia Ioana Oneț (26 de ani) a fost declarată Miss România 2015, adică este cea mai frumoasă româncă. Reporterii Click! au fost curioși să afle cât mai multe despre sătmăreancă.

Natalia Oneț va reprezenta România la Miss World 2015, una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe, care se va desfășura în Sanya (China), în perioada 21 noiembrie - 20 decembrie. Marea finală va avea loc la 19 decembrie. În competiție vor fi prezente reprezentante a 118 țări, iar marele premiu va fi de 100.000 euro.

O premieră mondială în competiţiile de frumuseţe internaţionale din acest an este eliminarea probei costumelor de baie, din dorința ca acest concurs să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor. O altă noutate este faptul că Natalia și o concurentă din Paraguay au fost acceptate în competiție deși au 26 de ani, cu un an mai mult decât prevede regulamentul.

Îi place să pozeze sexy

Este Natalia Oneț pregătită să facă față unui astfel de concurs, cu sute de milioane de telespectatori? Reporterii Click! au aflat răspunsul la această întrebare chiar de la Natalia, plus o mulțime de amănunte despre cea mai frumoasă româncă.

Natalia ne-a spus că nu ar fi reușit fără ajutorul total al părinților ei. „Mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei pentru frumusețea mea. Pe scenă și în lumea showbiz-ului mă simt extrem de bine, iar familia mi-a fost mereu alături, și la bine și la greu, din fragedă copilarie și până în acest moment. Scopul meu este de a ajuta prin intermediul frumuseții mele oamenii, în special bătrânii și copii orfanii. Mă voi implica mai mult în proiecte umanitare. Acum îmi pot promova și tara prin intermediul frumuseții mele participand la Miss World 2015. Va fi o mare bucurie pentru mine”, a mărturisit Natalia, în exclusivitate pentru Click!.

Natalia Oneț visează să joace la Hollywood

Miss România 2015 a absolvit Facultatea de Biologie, dar spune că este mai mult atrasă de televiziune și că visează să filmeze la Hollywood. „Sunt atrasă de lumea televiziunii și consider că nominalizarea mea la Miss World România 2015 îmi va oferi posibilitatea  de a lucra în televiziune. Doresc ca în viitorul apropiat să urmez cursurile unei școli de televiziune și film. Protecția mediului este un domeniu in plină dezvoltare în întreaga lume, de aceea am fost atrasă de acest domeniu. Însă, pe viitor mă văd moderând o emisiune tv în România sau jucând intr-un film la Hollywood, actoria fiind una dintre marile mele pasiuni”, spune frumoasa sătmăreancă, pentru Click!

Cum își menține silueta? Ce și cât mâncă? 

Natalia Oneț are dimensiuni perfecte. Ce nu mâncă? Face sport? „Respect cu strictețe un regim de viață sănătos ce implică o alimentație corectă și multă mișcare. Ador yoga, care mă ajută să mă relaxez și să îmi tonific corpul”, a răspuns Natalia, pentru Click!

Veste proastă pentru bărbați

Este atât de frumoasă încât bărbații roiesc în jurul ei. ”Trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă și sunt fericită. Aât pot să vă spun la această întrebare”, a declarat Natalia Oneţ pentru Click!.

Va promova România

Mai are timp doar o lună să se pregătească pentru marele concurs din China. Natalia Oneț spune că asta își dorește de când era o copilă. ”De când eram mică am visat să fiu pe scena Miss World. Înca nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câștiga titlul Miss World România 2015 și șansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante și prestigioase competiții de frumusețe din lume vor face categoric ca această experiență să fie de neuitat”, ne-a spus Natalia Oneț.

Cine este Natalia Ioana Oneț?

Are 26 de ani, o înalțime de 1,76 metri și dimensiunile 89-60-90. Este născută în Satu Mare, dar locuiește în București de mai mulți ani. Miss România 2015 vorbește patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola.

La 17 ani, Natalia a fost personaj principal într-un videoclip al unei trupe dance, 3rei Sud Est. La 15 ani a câștigat titlul de Miss Boboc la Colegiul „Doamna Stanca” din Satu Mare. În 2009, a fost pe locul trei la Miss Universe România, iar în 2011 a luat marele premiu la Miss Hostess România. În 2013, Natalia Oneţ şi-a adăugat la palmares şi titlul de Miss Tourism România.

A practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani, este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitaţie şi înot. Natalia Oneţ a absolvit cursurile Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi masteratul în turism la aceeaşi instituţie.

Românii pot să o voteze

Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Nataliei Oneţ, din perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, din China, vizitând pagina oficială Facebook Miss World Romania, unde vor putea vota şi vor putea vedea cele mai noi şi poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din China.

Click! spune: Cum a apărut concursul „Miss World”

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, soţul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit Festival Bikini Contest. Prima câştigătoare a titlului Miss World, în 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind, de altfel, la acea vreme, prima concurentă dintr-o competiţie de frumuseţe care a purtat un costum de baie format din două piese.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net