EXCLUSIV Răpire cu iz de telenovelă la Timişoara. O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică de un arab sub ameninţarea unei arme

Ultima actualizare:

După o relaţie de trei ani, timişoreanca a decis să spună adio bătăilor. A crezut că va avea o viaţă liniştită, dar Sina Ahmadi a continuat să o urmărească şi să îi ameninţe familia. Ba chiar mai mult, arabul a pătruns cu forţa în locuinţa tinerei, în permanenţă încercând să o recucerească cu forţa. Miercuri după-masa, tânăra a aflat cât de departe poate merge iubirea arabului.

foto: maşina cu care a fost răpită tânăra

Sub ameninţarea unei arme, tânăra de 22 de ani a fost răpită de pe terasa unui local de lux din Timişoara. Tânăra era însoţită de cea mai bună prietenă, care a fugit la părinţii fetei pentru a le povesti nenorocirea, iar ulterior i-a alertat şi pe poliţişti. Sina Ahmadi a abandonat maşina cu care o răpise pe tânără la Remetea Mare, iar fuga de poliţie a continuat la bordul unui BMW de lux. Timişoreanca răpită a reuşit să îi trimită prietenei sale un sms prin care o anunţa că au ajuns în judeţul Caraş-Severin.

CLICK AICI PENTRU POZE CU RĂPITORUL

"Sina a părut mai nebun ca niciodată. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu îmi dă drumul pentru nimic în lume. Îmi tot arăta pistolul. Nu credeam că se va ajunge până aici. În trecut am fost urmărită de el, mi-a terorizat familia şi prietenii, a dat buzna peste mine în casă. M-am despărţit de el pentru că mă bătea. Punctul culminant a fost când m-a înşelat", a povestit, în exclusivitate pentru ADS Timişoara, tânăra răpită.

CLICK AICI PENTRU TOATE DETALIILE DIN ACEST CAZ DRAMATIC!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net