EXCLUSIV! Prinţul Harry a făcut ture cu motocicleta pe dealuri - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a plimbat cu motocicleta pe dealuri, a savurat peisajele, a primit cadou o palincă adevărată! Prinţul Harry, mezinul familiei regale a Marii Britanii, s-a relaxat în Transilvania în vacanţa de Paşte de trei zile. Vizita s-a încheiat ieri, când prinţul a fost adus la Aeroporul Henri Coandă.

Prinţul Harry a plecat cu amintiri frumoase din vacanţa rustică petrecută în România. După noaptea de duminică spre luni, în care a testat un pat cu o saltea din paie în casa tatălui său din Valea Zălanului (Co­vasna), tânărul de 27 de ani a ieşit la o plimbare în aer liber.

Şi nu la una oarecare, ci la o aventură pe dealurile înzăpezite cu o motocicletă enduro. După ce s-a delectat cu bunătăţi tradiţionale de Paşte, prinţul, al treilea pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a primit şi un suvenir din partea primarului oraşului covăsnean Baraolt, Nagy Istvan.

Luni, ora 10.00- Harry a ieşit cu motocicleta la o scurtă plimbare pe dealurile din împrejurimi

simeon stalpnicul png

Acesta i-a dăruit palincă de prune făcută chiar de el. "A fost o întâlnire scurtă, ocazie cu care am prezentat zona noastră", a spus edilul, citat de Mediafax. Deşi a dorit ca vizita să fie una discretă, fiul lui Charles nu a scăpat de presă.

simeon stalpnicul png

Aşa că, dacă la sosirea în ţară a fost foarte discret, el venind cu o cursă low cost pe aeroportul din Târgu Mureş, ieri el a fost adus spre Aeroportul Henri Coandă cu un Volkswagen dubiţă cu numere de Covasna. Aseară, Harry a plecat din România.

Click! v-a prezentat şi ieri, pe larg, detalii despre prima parte a vacanţei de Paşte pe care prinţul englez a petrecut-o în România. În prima noapte, el a fost găzduit la Micloşoara, de familia contelui Kalnoky Tibor.

Această familie deţine o proprietate mai mare la Micloşoara, care include şi un conac şi care a fost vizitat de mai multe ori şi de prinţul Charles. Contele şi prinţul Charles se cunosc din 2006, când moştenitorul Coroanei Britanice a vizitat Micloşoara şi a fost cazat la conacul contelui.

Şi-a luat mâncare din benzinărie

Prinţul a plecat spre Anglia, în jurul orei 18.00, de pe aeroportul Henri Coandă cu un avion prezidenţial. În drum spre aeroport, maşina în care se afla prinţul şi prietenii săi a oprit la benzinărie unde băieţii au coborât să-şi cumpere de-ale gurii, sendvişuri şi sucuri.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Grupul părea foarte vesel şi s-a ţinut de glume spre amuzamentul celor care alimentau.

simeon stalpnicul png

A dormit pe saltea de paie

În noaptea de duminică spre luni, Harry a dormit într-una din casele tatălui său din Valea Zălanului. El a ajuns în jurul orei 22.00, însoţit de câţiva prieteni. Bodyguarzii au avut grijă să acopere imediat geamurile casei pentru a-l feri de ochii indiscreţi.

simeon stalpnicul png

Complet renovată, casa are mobilier tradiţional, aşa că prinţul a dormit pe saltea din paie, în pat de lemn.

Prinţul Charles, îndrăgostit de Transilvania

Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, este şi el un mare fan al Transilvaniei. El are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată.

simeon stalpnicul png

De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul braşovean Viscri. În ultimii ani, moştenitorul Coroanei Britanice a făcut mai multe vizite private în România.

Mai citeşte:

Prinţul Harry şi-a petrecut Paştele în România

Prinţul Harry se află în România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net