EXCLUSIV Povestea cutremurătoare a româncei bătute fiindcă a refuzat să se prostitueze. După două luni de comă va rămâne cu sechele pe viaţă

Ultima actualizare:

    Ioana Condea are 20 de ani şi un băieţel de un an şi opt lunifoto: captură Pro Tv
Ioana Condea are 20 de ani şi un băieţel de un an şi opt lunifoto: captură Pro Tv

Plecată la muncă în Germania, o tânără din Prahova se zbate între viaţă şi moarte. Ioana Condea are doar 20 de ani şi a fost în comă două luni. O prietenă din copilărie i-a promis marea cu sarea, un job bănos cu care să-şi întreţină familia, însă a primit în schimb un loc într-un bordel.

Aici a fost forţată să se prostitueze, iar pentru că şi-a permis să nu facă ce i-au ordonat proxeneţii a primit o bătaie cruntă, iar acum e internată într-un spital din Koln. Tânăra a plecat de acasă cu gândul că îi va asigura băieţelului ei în vârstă de un an şi jumătate un trai mai bun. Ioana ştia că va lucra ca menajeră, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru ea. A ajuns pe mâna proxeneţilor care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale contra cost. Nu a vrut  să-şi vândă trupul, iar refuzul ei i-a enervat la culme pe bărbaţi, care au bătut-o cu sălbăticie.

Tânăra se află în comă de opt luni după ce a fost bătută cu bestialitate
Tânăra se află în comă de opt luni după ce a fost bătută cu bestialitate

Ea a fost găsită într-un bordel mai mult moartă decât vie. Părinţii au aflat teribila veste şi sunt dărâmaţi. Au vizitat-o şi au văzut-o pe fata lor care este acum de nerecunoscut.

Operată de trei ori pe creier

Mama fetei a stat de vorbă cu reporterii Click!

"Ioana a plecat din martie în Germania. A încasat bătăi peste bătăi, dar niciodată atât de grave ca ultima dată. Au lovit-o în cap şi a fost găsită într-o baltă de sânge la sfârşitul lunii iulie. Fata mea este opărită în zona genitală şi pe spate şi are mai multe coaste rupte. Ioana a ieşit din comă în luna octombrie, dar nu se mişcă, nu vorbeşte, nu se ştie cât este de conştientă şi plânge întruna. A început să mănânce puţin, dar este hrănită artificial în continuare. De două, trei ori pe săptămână este scoasă la aer, în curtea spitalului. Cel mai probabil voi ajunge la ea în cursul zilei de joi. Medicii au operat-o deja de trei ori la cap, însă costurile spitalizării sunt foarte ridicate. O singură zi sub tratament se ridică la 500-600 de euro. Specialiştii mi-au spus că va rămâne cu sechele şi că niciodată nu se va recupera sută la sută. Mă rog la Dumnezeu să-ţi revină şi să-şi crească copilaşul", ne-a spus îndurerată Graţiela Condea, mama fetei.

Costurile spitalizării fetei au fost suportate de câteva fundaţii umanitare din Germania, impresionate de drama tinerei. Părinţii fetei ar vrea să ajungă măcar odată pe lună la ea să o vadă, însă sunt prea săraci ca să facă acest lucru. Gabriela Condea nu munceşte, iar tatăl fetei lucrează ca zilier. Familia  strânge acum bani să-şi viziteze din nou fiica la spital. Dacă mama i-ar fi aproape, ea ar avea şanse mult mai mari de recuperare. Cei care vor să o ajute pe Ioana pot face donaţii în conturile IBAN: RO87 RZBR 0000 0600 1727 7728 BIC: RZBRROBU.

Medicii i-au descoperit tinerei mai multe traumatisme
Medicii i-au descoperit tinerei mai multe traumatisme

Mărturisiri din infern

Marţi, la emisiunea lui Cătălin Măruţă doua tinere au povestit ce ştiau despre fetele care lucrează în bordelurile deţinute de români în Germania."Am ajuns la Munchen şi ne-a luat un taxi şi ne-a dus la un local care se numea Butterfly. Mi s-a spus că e un bordel. Eu trebuia să merg ăa lucrez la un restaurant. Am reuşit să fac rost de 200 de euro de la o fată care lucra ca prostituată acolo şi am plecat. Celelalte fete nu au vrut sa plece", a declarat Maria.

O altă fată a explicat că Ioana muncea în acelaşi bordel cu Florentina, soţia lui Robert, bărbatul acuzat că ar fi băgat-o în comă. De câteva zile nu se mai ştie nimic nici de această tânără care ar încasa sistematic bătăi de la cel care îi este "peşte"."Eu ştiu de la o prietenă de-a mea că Florentina s-a dus acolo de bună voie şi atunci când Robert le bate pe fete ia toată vina asupra ei. Şi ea este agresatăde el. Prietena mea l-a cunoscut pe acest Robert pe Facebook şi când a ajuns în Germania ea a vrut să plece acasă, dar el a bătut-o şi a pus-o să muncească cu Florentina", a spus Andreea, o alta fată care a făcut dezvăluiri cutremurătoare în emisiunea "La Măruţă".

Robert se pare că este cel care ai fi bătut-o cu bestialitate pe Ioana
Robert se pare că este cel care ai fi bătut-o cu bestialitate pe Ioana

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net