EXCLUSIV! «Mai bine mă omora decât să-mi nenorocească fata»

Ultima actualizare:

Nimeni nu înţelege cum câteva cuvinte adresate unor persoane, care s-au crezut mai presus decât oricine, au putut duce la o asemenea nenorocire. Trei oameni au avut de suferit, din care cel mai tare Daniela, a cărei viaţă s-a schimbat pentru totdeauna. „Mai bine mă lovea doar pe mine, îmi lua mie viaţa, decât să-mi nenorocească fata. Ea are 23 de ani, e abia la început. Acum este în depresie. Nici nu am vorbit cu ea, nu ştiu ce aş putea să-i zic", ne-a spus supărat Anton Borz, tatăl Danielei.

Nu ştie cum a ajuns fata lui în bătaia armei, pe care nici măcar nu a apucat să o vadă în mâinile agresorului. "Îi ştiam din vedere. Am zis doar «Voi nu ştiţi să staţi la coadă?», după care m-au scuipat. Mama lor m-a zgâriat pe faţă, după care a venit şi Toma Chiriţă. Am fost băgat la înghesuială, lovit cu pumnii în cap şi piept. Mi-au căzut ochelarii şi nu am mai văzut nimic. Copilul o fi sărit în faţa mea. O cred în stare. Nu am văzut însă nici un pistol. Dintr-o dată am simţit cum mi-a paralizat mâna stângă şi o durere cumplită în abdomen. Am realizat că s-a folosit arma abia când mi-am văzut fiica plină de sânge. A tras de 7-8 ori, nu am reuşit să număr", ne-a mai povestit, de pe patul de spital, fostul colonel SPP, Anton Borz. Bărbatul a fost rănit de gloanţele de cauciuc la gât şi în abdomen.

Ar vrea să se refacă cât mai repede pentru a fi alături de Daniela, pentru a-i alina suferinţa, însă rănile i s-au infectat şi nu ştie cât va fi nevoit să mai stea în spital. Totul din cauza nesăbuinţei unui tânăr, care îşi aşteaptă acum după gratii pedeapsa. Mihai Chiriţă a fost arestat pentru 29 de zile pentru ultraj şi vătămare corporală gravă, fapte pentru care riscă până la 10 ani de închisoare.

Pistolarul din Militari are o explicaţie incredibilă! Vezi aici cum vrea să scape de acuzaţii

Pistolarul din Militari şi-a luat arma după ce a fost bătut în faţa aceluiaşi magazin!

El e pistolarul care a terorizat Capitala

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net