Iubitul Elenei Udrea, atac la Simona Trașcă și Loredana Chivu: ”Ne ducem la nebuni ...”

udrea-895230231130321210.jpg

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se comportă ca o familie

Adrian Alexandrov, tinerelul care se iubește de aproape un an cu Elena Udrea, și-a dorit foarte mult să lucreze în televiziune. Visul i-a fost spulberat, zice el, pentru că nu ar fi avut loc pe TV de de anumite personaje mondene pitorești.

Elena Udrea este, fără îndoială, o femeie care naște curiozități și interes pentru multă lume. Problemele cu legea au ținut-o însă în ultima vreme în atenția publică, dar la fel de interesantă este și viața ei sentimentală. Cuplată de aproape un an cu un tinerel de 31 de ani, frumoasa blondă de 42 de ani pare ca sfidează orice alte probleme și se bucură din plin de această relație cu Adrian Alexandrov.

Zoom
Adrian este pasionat de călătorii

Ce știm despre el? Arată bine, deh, a fost model și-i place sportul. Dar nici de muncă nu-i străin. Adrian lucrează de la 18 ani ca model, dar a încercat de toate, fiind inclusiv însoțitor de zbor. Acum lucrează ca broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, considerată una de lux.

Ce nu știu mulți este că iubitul Elenei Udrea a visat dintotdeauna să lucreze în televiziune. A urmat cursuri în Marea Bitanie, iar rezultatele au fost excelente. O înregistrare cu el, în timp ce prezintă o emisiune, arată că Adrian are nu doar o dicție foarte bună, ci este și foarte talentat.De ce nu a profesat în România?

”Când am vrut eu să fac televiziune trusturile TV erau interesate să promoveze Loredana Chivu și Simona Trașcă. Cât de dezamăgit am fost ...Ne ducem la nebuni cu mentalitatea asta bolnavă”, a declarat Adrian pentru Click!.  

loading...
Loading...