EXCLUSIV! Iubita lui Radu Mazăre: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mădălina Pamfile (18 ani), iubita primarului Radu Mazăre, sare în apărarea profesorului de sport Octavian Vişan, acuzat de viol de o minoră. Mădălina, elevă la acelaşi liceu cu presupusa victimă, a fost martoră, în vacanţa de la Predeal, la toate jocurile de seducţie dintre ei.

Cine ar fi crezut că o excursie la munte se va transforma într-un adevărat scandal? În timp ce Oana R., elevă la Liceul Jean Monnet, îl acuză pe şarmantul profesor de sport Octavian Vişan (27 de ani) de viol, Mădălina, colega ei de şcoală şi martoră la flirtul acestora din acea vacanţă, îi ţine partea bărbatului: „Oana îl plăcea de multă vreme pe Octavian şi chiar nu se sfia să-şi arate sentimentele. Colegele încercau adesea să o tempereze, dar ea nu-l visa decât pe el. Sâmbătă, Oana a venit în clubul, unde ne-am strâns toţi cei 30 de elevi, deja băută şi îmbrăcată foarte sexy, pusă pe fapte mari. Nu ştiu ce consumase, dar avea un comportament care o trăda. S-a ţinut scai de profesor, el chiar se simţea prost că toată lumea glumeşte pe seama lor".

Mădălina susţine că în camera în care a stat Oana era mare tămbălău: „Ea stătea în cameră cu alte patru colege, era o zarvă la ele de înnebuneai, am rezistat doar câteva minute. M-am întors în camera mea, căci eu nu consum băuturi alcoolice şi nici nu fumez".

Iubita lui Mazăre are o părere foarte bună despre fostul ei profesor de sport şi nu-şi explică cum a cedat avansurilor Oanei: „Domn profesor a avut mare grijă de noi în aceasta vacanţă. Când colegele plecau din discotecă, el îl ruga pe bodyguardul clubului să le însoţească până la vilă. Dimineaţa, după ce s-au iubit în camera lui de la primul etaj al pensiunii, Oana urla pe holuri ca îl vrea pe domn profesor, parcă o luase razna. Rănită în orgoliu, ea se răzbună acum. Profesorul trebuia să-i dea o palmă, atunci când Oana a intrat peste el în cameră, şi să o trimită la culcare cu fetele, nicidecum să-i cedeze. După părerea mea, nu trebuie ca el să înfunde puşcăria pentru mofturile acestei puştoaice părăsite", ne-a mai spus iepuraşul Playboy.

Fata l-a acuzat de viol pe Vişan

La patru zile după ce s-a întors din excursia de la Predeal, din ultimul weekend din octombrie, Oana R. s-a dus cu tatăl ei la poliţie, acuzându-l pe Octavian Vişan de viol. Vineri, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, după care, a doua zi, judecătorii au considerat că nu reprezintă pericol public şi l-au eliberat.

Mădălina, în sânii goi, în Playboy

Mădălina a fost protagonista unui pictorial incendiar, în ultimul număr al revistei Playboy, în care îşi etalează sânii superbi. Bruneta, alături de alte două tinere sexy, a pozat lângă primarul Constanţei, Radu Mazăre. După acest pictorial, între ea şi nonconformistul edil s-a legat o frumoasă poveste de dragoste.

Citiţi mâine pe larg amănunte despre relaţia amoroasă dintre Mădălina şi Radu Mazăre

Pe aceeaşi temă:

Eleva «violată» de profu’ de sport, dată afară din liceu?

Prof

de sport acuzat că a violat o elevă, în excursie

Proful

de sport acuzat că a violat o elevă, eliberat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net