EXCLUSIV! Irina Truică: «Fetele mă pupă din trei în trei minute»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E fericită şi spune că a primit cel mai frumos dar înainte de Crăciun: fetiţele ei, Natalia şi Maria. După şapte luni de luptă prin tribunale, Irina Truică şi-a luat, marţi, gemenele acasă. Soţia miliardarului Remus Truică a acordat în exclusivitate, pentru Click!, primul interviu de după fericitul eveniment.

Click!: Ce aţi simţit, în primele momente, când v-aţi luat fetele?

Irina Truică: Am fost extrem de bucuroasă şi fericită. După aproape şapte luni cât am fost departe de fetiţele mele, le-am luat în braţe şi nu le-am mai dat drumul.

Ce v-au spus fetele?

Că sunt cea mai importantă persoană din viaţă lor, că mă iubesc, că le-a fost foarte dor de mine. De atunci mă pupă din trei în trei minute şi stau lipite de mine.

Au fost toate foarte fericite că mergem acasă la mine. Deja mi-au făcut planul pe următoarele zile. O să mergem să cumpărăm şi să împodobim bradul, să cumpărăm jucării, o să le spun poveşti înainte de culcare, vor să îşi viziteze prietenii pe care nu i-au văzut de multă vreme.

Ce aţi făcut în primele ore împreună?

Am apucat să mergem să o vedem pe bunica lor, respectiv pe mama mea, şi pe verişoara lor. A fost o zi petrecută în familie.

Ce planuri aveţi de Crăciun? Fetele i-au scris deja Moşului?

Deocamdată am primit o lista de la ele de cumpărături cu tot felul de chestii pe care vom merge mâine (n.r. joi) să le luăm.

Apoi, voi vedea ce îşi mai doresc. Eu le am pe ele, am primit deja cel mai frumos dar înainte de Crăciun. Tot ce ştiu acum este că vom petrece sărbătorile împreună, în familie.

Care au fost cele mai grele momente în cele şapte luni de chin?

Primul a fost în iulie când am primit de la soţul meu o înştiinţare prin care mă anunţa nu îmi înapoiază fetele. Cel de-al doilea moment înfiorător a fost când am fost agresată fizic de către soţul meu în curtea noastră de la Snagov.

Am crezut că nu o să mai ies vie de acolo. Dar dreptatea a învins. S-a demonstrat că bărbaţii din România cu foarte mulţi bani sau cu influenţă nu au chiar atât de multă putere în detrimentul dreptăţii. Şi iată că justiţia şi-a făcut datoria. Sunt o mamă fericită care este alături de fetiţele sale.

Click! spune

Irina şi Remus Truică se războiesc de aproape şapte luni prin tribunale. Miliardarul a luat fetiţele în iunie din Franţa şi au venit în vacanţă în România.

simeon stalpnicul png

De atunci, nu le-a mai dus înapoi la mamă. Judecătorii au decis luni, după nenumărate procese, că Irina primeşte custodia fetiţelor iar procesele de divorţ şi custodie se vor judeca în Franţa.

Mai citeşte:

Irina Truică a reuşit să îşi ia fetele de la Snagov

Irina

Truică a fost Moş Nicolae la şcoala fetiţelor

Irina

Truică, despre bătaia primită de la soţ: «Legiştii confirmă agresiunea»

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net