EXCLUSIV Iată unde era Ducu Bertzi în timp ce-l căutau polițiștii!

Ultima actualizare:

    Ducu Bertzi, împreună cu soția sa Theodora
Ducu Bertzi, împreună cu soția sa Theodora

Celebrul artist Ducu Bertzi se află în vizorul autorităților. Procurorii vor să-l audieze în dosarul devalizării radioului public, dar s-a tot speculat în ultimele ore că polițiștii nu au dat el și că a fugit. Nimic mai neadevărat.

UPDATE, ora 13.00

Ducu Bertzi a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect.

”Soțul meu a fost în turneu, a vorbit cu polițiștii la telefon, iar acasă nu au venit după el. Este o minciună că nu a fost găsit. În cursul zilei de astăzi se va prezenta la audieri”, ne-a declarat Theodora Bertzi, soția folkistului, care a ținut să precizeze că din poziția de membru în Consiliului de Administrație la Radio România nu avea nici o putere în legătură cu drumul banilor cheltuiți ilegal, așa cum spun procurorii.

”N-a avut nici o treabă cu deplasările, cazările și zborurile cumpărate pentru perțedintele radioului. Va merge astăzi la audieri și va afla exact care este implicarea lui în acest dosar. În plus, Consiliului de Administrație va da astăzi un comunica de presă ca să elucideze toate speculațiile apărute”, a conchis doamna Berzi, care a fost de-a lungul timpului secretar de stat în diferite instituții care au legătură cu protecția copilului și cu adopțiile.

Aici puteți citi amănunte din ancheta devalizării Radio Romînia!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net