EXCLUSIV Iat-o pe mireasa de 26 de ani a lui Dorin Cocoş

Citeste tot despre: 

Locaţie elegantă, atmosferă de cinci stele, 200 de invitaţi aleşi pe sprânceană. Ieri, la Palatul Snagov a avut loc una din cele mai „comentate" nunţi ale anului: cea dintre omul de afaceri Dorin Cocoş (52 de ani) şi Diana Roibu (26 de ani). Click! vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la eveniment.

O mireasă ca o prinţesă şi un mire mândru, cu zâmbetul pe buze. Dorin Cocoş şi Diana Roibu şi-au invitat prietenii apropiaţii să petreacă o seară de vis într-o locaţie cu totul aparte: Palatul Snagov, locul preferat al VIP-urilor pentru nunţi şi botezuri.

Cununia religioasă a avut loc pe poton, toţi invitaţii comentând că a alegerea locului a fost foarte inspirată, mai ales că vremea, un soare plăcut de toamnă, a ţinut cu ei. Naşii au fost Constantin şi Liliana Isac.

Petrecerea a fost şi ea una de cinci stele, cu mâncăruri fine, dar şi tradiţionale, băuturi alese şi muzică pentru toate gusturile. Invitaţii au dansat pe şlagărele Mirabelei Dauer şi ale lui Cătălin Crişan, dar şi pe ritmurile apreciatei trupe Damian & Brothers sau pe cântecele populare ale îndrăgitei Maria Dragomiroiu.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi Diana Roibu, o avocată originară din Chişinău au devenit soţ şi soţie miercurea recută, când au spus „da" la Starea Civilă a sectorului 2 din Bucureşti.

Diana a purtat la cununie o rochie albă, foarte elegantă, piesa de rezistenţă a întregii ţinute fiind o pălărie extrem de chic. Tânăra de 26 de ani a devenit doamna Cocoş la trei luni după ce afaceristul a divorţat de Elena Udrea, după o căsnicie de 10 ani.

Palatul Snagov este favoritul VIP-urilor

* Mezina preşedintelui, Elena Băsescu, a avut parte de o petrecere ca în poveşti la Palatul Snagov, acum un an, când s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu. Evenimentul s-a ţinut într-un cort uriaş, amplasat în curtea palatului. Mesenii au fost serviţi cu mâncaruri tradiţionale, dar şi cu preparate sofisticate. Mirii au ales flori de grădină, toate în tonuri de roz, culoarea tematică a nunţii. De atmosferă s-au ocupat Smiley Band, Aurel Tămaş şi Călin Geambaşu.

* Mijlocaşul stelist Mihăiţă Pleşan s-a cununat religios cu Oana, iar fiul lor, Nicholas a fost creştinat tot la Palatul Snagov, în 2010. La petrecere au participat toţi componenţii echipei din Ghencea, iar naşii cuplului au fost fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, şi soţia acestuia, Viviana.

* Nuntă de poveste a avut şi Cristina, fiica femeii de afaceri Camelia Şucu, în septembrie 2012. Mireasa a purtat o creaţie a designerului american Vera Wang, iar buchetul ei a fost realizat din bujori. De prepararea meniului s-a ocupat chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţii emisiunii „Masterchef", de la PRO tv.

Citeşte şi

FOTO EXCLUSIV Ce au mâncat invitaţii la nunta lui Dorin Cocoş


Loading...