EXCLUSIV! Geoană jr. nu mai încape în maşină!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiul cel mare al lui, Mircea Geoană, Alexandru, continuă să meargă prin oraş cu maşinuţa sa de fiţe, un Fiat 500 roşu, chiar dacă i-a rămas mică. Fiatul în cauză i-a adus belele pe cap tatălui său, în 2009, înaintea campaniei prezidenţiale, când Alexandru îl conducea, deşi nu avea decât 16 ani.

A ajuns în pragul majoratului, aproape îl întrece şi pe tatăl său la înălţime, însă nu renunţă cu nici un chip la buburuza roşie pe care o conduce, deşi se revarsă prin geamuri.

Alexandru Geoană, fiul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, conduce prin oraş acelaşi Fiat 500 care a născut, în 2009, o grămadă de întrebări. Înaintea campaniei electorale pentru preşedinţia României, Alexandru, care avea 16 ani, a fost surprins conducând acest Fiat 500 în zona Dorobanţi, pe la cafenelele de lux.

WikiLeaks: Geoană a vrut să-i manipuleze pe americani să devină prim-ministru

Geoană, suspendat 6 luni din PSD

Geoană îşi ia permis de portarmă ca să-şi apere fata

Cum nu era major, imediat au apărut semnele de întrebare. După câteva bâlbâieli ale mamei sale, Mihaela, dar şi ale Poliţiei, responsabilii de la Rutieră au venit cu precizări.

simeon stalpnicul png

Alexandru Geoană putea conduce maşina deoarece îşi luase carnet subcategoria B1. Cu acest permis putea conduce o maşină sub 550 kg. La vremea respectivă, maşinuţa fusese evaluată la aproximativ 10.000 de euro şi figura pe numele bunicii materne.

Fata lui Mircea Geoană, provocatoare pe Internet!

Geoană iese la masă  cu 4 gărzi

Zilele trecute, Alexandru a fost surprins în zona Herăstrău, alături de doi prieteni şi o fată. La ieşirea de la o terasă, Geoană jr. a plecat cu maşina, alături de unul dintre băieţi. Cei doi s-au înghesuit cu greu în buburuză, ceea ce i-a făcut să izbucnească în hohote de râs.

Ana Geoană, sexy pe Internet

Tot în 2009, Ana, fiica cea mică a lui Geoană, a postat câteva fotografii provocatoare pe pagina ei de Facebook. Ana a apărut aici în costum de baie, în ipostaze sexy alături de alte fete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net