Decizie bombă a magistraților în cazul fetei lui Condrea! Unde stă acum

Ultima actualizare:

    Magda poate sta la mama ei până la judecarea apelului
Magda poate sta la mama ei până la judecarea apelului

Magda Condrea, fata de 10 ani a lui Dan Condrea, poate rămâne la mamă. Asta au decis magistrații de la Tribunalul București, care au suspendat executarea judecătorească, prin care copila ar fi trebit să ajungă în grija statului.

A câștigat o bătălie, dar nu și războiul! Laura Georgescu o poate îngriji în continuare pe fiica ei, Magda, dar nu se știe pentru cât timp.

În 2 februarie, Judecătoria sectorului 1 a dat o decizie executorie prin care copila ar fi trebuit să ajungă în regim de urgență în plasament la Centrul de Plasament Sf. Iosif, din sectorul 1. Hotărârea a fost atacată cu apel de către mama fetei, astfel că, pe 9 martie,  s-a ajuns la o soluție de compromis.

Apelul se va judeca în următoarele luni

”A fost suspendată executarea judecătorescă până când se judecă apelul, dar nu a câștigat procesul. Luna aceasta se va da termen, iar în funcție de probatoriu se va da și o decizie definitivă. Probabil că după două înfățișări se va finaliza totul”, ne-au decarat surse oficiale. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 au deschis în instanță un proces împotriva Luarei Georgescu.

În urma evaluărilor psihologice a copilului, dar și a anchetei sociale, aceștia au stabilit că Magda ar fi abuzată psihic de către cea care i-a dat viață, astfel că traiul alături de ea ar fi imposibil. Singurele rude care ar putea să o salveze pe fetiță să nu ajungă la orfelinat ar fi mătușa sau bunica, care, însă, nu s-au hotărât dacă să o ia sau nu în custodie.

Copila e milionară în euro

Magda ar deveni astfel cel mai bogat copil aflat vreodată într-un centru de plasament. Împreună cu fratele ei vitreg, aceasta  moşteneşte de la tatăl său apartamente, case, conturi în străinătate şi acţiunile firmelor, care se ridică la peste 25 de milioane de euro.

Tatăl ei, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, după ce a intrat cu viteză într-un pom de pe marginea drumului judeţean care leagă Buftea de Corbeanca.

Din cauza impactului, corpul şoferului a fost extrem de afectat, astfel că poliţiştilor le-a fost greu să stabilească identitatea victimei.

Acesta deținea custodia exclusivă a copilei, după ce a demonstrat în instanță că fosta sa soție, Laura Georgescu, nu poate avea grijă de copilul lor.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net