EXCLUSIV Cum s-a schimbat viața micuței Antonia, fata aruncată la gunoi de mamă

1.jpg

antonia fetita arungata gunoi bucuresti infiata
Antonia, în seara când a fost găsită și luată de un ehipaj SMURD
Foto: ISU București-Ilfov

Are 1 an și 4 luni și siguranța că va avea o copilărie frumoasă. Antonia, fetița care a fost aruncată la gunoi de propria mamă, este crescută acum de cea care a găsit-o la pubelă.

Un pui de om zgribulit, nemîncat și cu multe lacrimi pe chip. Așa a găsit-o Adriana pe micuța abia născută. Avea doar patru zile când mama ei a aruncat-o la pubela blocului aflat pe Bd. Ion Mihalache nr.58, din Capitală.

Femeia a auzit-o plângând atunci când s-a dus să arunce sacul de gunoi și a luat-o acasă. A hrănit-o și a sunat la 112. A lăsat-o să plece, dar gândul i-a rămas la micuță, deși este mama a doi băieți, unul, care avea pe atunci un an.

Antonia a fost dusă la spital, îngrijită și dată apoi să fie crescută de un asistent maternal. A ajuns la Giurgiu pe mâinile Cristianei Marin (47 de ani), o femeie care s-a născut să iubească copiii altora. A avut grijă de Antonia ca pe ochii din cap până când fetița a împlinit 11 luni.

adriana salvatoare antonia infiataZoom
Adriana este femeia care a salvat-o și urmează să o înfieze
Foto: Sever Gheorghe
Cea care a salvat-o o înfiază

”A fost botezată de doamna care a salvat-o și o cheamă Antonia- Ana. Tot ea a făcut toate demersurile ca să o înfieze. Din aprilie 2017, fetița se află în familia Adrianei. Actele pentru adopție sunt în curs, urmează ca zilele acestea cea care i-a dat viață să semneze că este de acord să fie înfiată. Știu că se află închisă la Penitenciarul Târgșor”, ne-a povestit Cristiana, care păstrează legătura cu fetița.

antonia fetita arungata gunoi bucuresti asistent maternalZoom
Așa arată acum Antonia, iar Cristiana, asistentul maternal, o vizitează
O vede des și spune că este crescută cum nu se poate mai bine. Mai ales că familia salavatoare mai are doi băieți, apropiați de vârsta Antoniei. 

Ea este mostrul care s-a lepădat de prunc

Gabriela Dabija, 38 de ani, a născut-o pe fetiţă pe 5 mai 2016 la Maternitatea „Filantropia”, din Bucureşti. Imediat ce a părăsit spitalul a aruncat-o pe copilă la gunoi, de teamă ca soţul ei, plecat să muncească în Franţa, să nu afle de păcatul comis cu un alt bărbat.

Este arestată preventiv încă de atunci, dar riscă până la 20 de ani de puşcărie, fiind acuzată de tentativă de omor. Ea mai are alte patru fete. Una majoră dintr-o altă căsătorie şi alte trei de 2, 3 şi 5 ani, care se află în grija statului.

antonia mama arestataZoom
Gabriela Dabija, mama naturală, este închisă la Penitenciarul Târgșor
loading...
Loading...