EXCLUSIV Clanul Mezei, «decapitat» de la Tarom. Cine mai lucrează în companie după demiterea directoarei

Ultima actualizare:

    Mădălina Mezei a fost directorul Tarom timp de patru luni, după ce a vândut bilete în agenția de la Bruxelles
Mădălina Mezei a fost directorul Tarom timp de patru luni, după ce a vândut bilete în agenția de la Bruxelles

Clanul Mezei a fost decapitat în mai puțin de o lună! Imediat ce directoarea Tarom, Mădălina Mezei, a fost demisă și rubedeniile sale au avut de suferit. Din cei nouă membrii de familie angajați în compania aviatică, doar unul a rezistat pe post.

La Tarom lucrează 2.000 de persoane, iar un șef de birou, spre exemplu, câștigă lunar în jur de 12.000-14.000 de lei, bani în mână. Așa se face că mai toată compania a fost căpușată de-a lungul timpului.

”Acolo, aproape toată lumea este neam cu toată lumea”, ne-au mărturisit surse din interior. Inclusiv fosta directoare Mădălina Mezei avea în subordine nouă rubedenii, printre care soțul, fratele, tatăl, verișoara, dar și mai mulți nepoți.

”Viorica Dăncilă a lăsat-o pe Mezei să mai aducă patru nepoți”

”Înițial, Mezei avea aduși vreo cinci, dar Dăncilă, preietena ei, a mai lăsat-o să mai aducă încă vreo patru nepoți. Cum a fost adusă de la agenția din Bruxelles, hop au apărut și ei prin Consiliul de Administrație, mai o avansare, ca în familie. Lucrau la Economic, Resurse Umane, Tehnic, Chekin, Vânzări. Dar, după ce a fost demisă, au fost dați afară. Mai puțin un nepot care a dat concurs pe post pe bune și a luat, după ce a fost verificat de șapte comisii. Lucrează la Tehnic, este viitor inginer. Soțul ei se află, momentan, în concediu fără plată”, ne-au dezvăluit surse din interiorul companiei aviatice.

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor. Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, recunoștea Răzvan Cuc pe final de mandat.

Mădălina Mezei a fost dată afară după patru luni

Mădălina Mezei a fost numită director general al Tarom pe 19 iunie, iar patru luni mai târziu a fost demisă după Moțiunea de cenzură.

Pilotul George Costin Barbu este directorul Tarom
Pilotul George Costin Barbu este directorul Tarom

Ea s-a plâns jurnaliștilor că Răzvan Cuc a pus-o să țină la sol aeronavele Tarom ale curselor interne în ziua demiterii Guvernului, pentru ca parlamentarii din teritoriu să nu poată ajunge la București ca să voteze. Ministrul a negat acest lucru și a spus că a renunțat la Mezei pentru că nu a fost capabilă să rezolve problemele companiei. Scandalul a ajuns la DNA.

Locul ei a fost preluat pentru o perioadă de patru luni de George Costin Barbu. Acesta este absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic, și a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, începând cu anul 2015 până în 21 octombrie, când a fost numit la șefia Tarom.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/clanurile-care-capuseaza-tarom-toata-familia-madalinei-mezei-directoarea-demisa

https://www.click.ro/news/national/cine-este-madalina-mezei-blonda-care-conduce-de-ieri-tarom

https://www.click.ro/news/national/video-socant-angajat-tarom-catre-un-pasager-din-avion-iti-sparg-dintii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net