EXCLUSIV «Agenţia noastră a făcut al treilea milionar!»

Ultima actualizare:

    Agenţia norocoasă  se află pe strada  Siderurgiştilor din Galaţi (FOTOGRAFII: BOGDAN NISTOR)
Agenţia norocoasă se află pe strada Siderurgiştilor din Galaţi (FOTOGRAFII: BOGDAN NISTOR)

La doar o lună după ce marele premiu la Loto 6 din 49 a fost câştigat la Galaţi, carul cu noroc s-a răsturnat din nou la malul Dunării. Şi nu oriunde, ci la o agenţie care, din 2008 încoace, a mai acordat trei mari premii la categoria întâi. Casierele de la Agenţia 17-010 sunt convinse că agenţia le poartă noroc jucătorilor.

Loteria Naţională a anunţat, duminică seara, că marele premiu la categoria întâi la „6 din 49" a fost câştigat la o agenţie din Galaţi. Câştigătorul nu este cunoscut încă, dar se ştie că el a completat un bilet cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de doar 7,3 lei.„Biletul a fost jucat duminică dimineaţă, dar nu ne mai amintim cum arăta persoana. Este şi greu să reţinem atâtea persoane. Agenţia noastră este extrem de aglomerată", spune Veta Radu, una dintre cele două casiere din Agenţie.

Veta şi Violeta, casierele care au vândut biletul câştigător

simeon stalpnicul png

Ele spun la unison că agenţia lor este printre cele mai bune din ţară. „Cred  că avem cea mai bună agenţie din ţară, şi la încasări, dar şi la premii acordate. Suntem norocoşi şi noi, ca agenţie, dar şi jucătorii", spune Violeta Muşat.

simeon stalpnicul png

Mai în glumă, mai în serios, cele două casiere îi îndeamnă pe gălăţeni să vină să joace la Agenţia de la „General". „Acuma, să nu dea buluc aici că şi-aşa avem spaţiu puţin. Pe rând, le facem la toţi bilete. Mai departe ţine de norocul fiecăruia", spune Veta Radu. Oamenii care au trecut ieri prin Agenţia Loto de la General i-au dat sfaturi marelui câştigător. „Să mai joace în continuare! Să joace şi banii pe care i-a câştigat! Azi îi ai, mâine nu-i mai ai. Măcar, cu banii câştigaţi nu-ţi pare rău că-i pierzi", a spus nea Costică, un gălăţean care a venit ieri să-şi verifice norocul. Din păcate pentru el, biltele erau necâştigătoare. Potrivit Regulamentului Loteriei Române, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile, de la data efectuării tragerii, pentru a-şi ridica premiul de 3,5 milioane de lei. Numerele care i-au adus noroc la extragerea din 2 februarie au fost 13, 37, 25, 12, 30, 46.

Acesta e al treilea mare premiu câştigat, la Galaţi, în ultimul an. Cel mai mare a fost câştigat, în primăvara anului trecut, de un judecător din Galaţi - 11 milioane de euro. Ultima dată, premiul de la categoria I la acest joc a fost câştigat tot la Galaţi, în 30 decembrie 2013, iar valoarea câştigului a fost de 1.899.025,00 lei.

În iulie 2013, Click! v-a arătat cine a câştigat 11 milioane de euro

simeon stalpnicul png

Milionar la loto, sechestrat şi bătut de interlopi

Veşti bune pentru participanţii la jocurile Loto, înainte de extragerea specială din 30 decembrie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net