«Evita» se luptă cu «Buldogul» sub ochii lui Băsescu

Ultima actualizare:

Convenţia Naţională a PDL se desfăşoară azi într-o atmosferă tensionată care riscă să scindeze partidul. Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei îşi dispută azi şefia, la Romexpo, în prezenţa a 5.000 de delegaţi din toată ţara.

Bătălia directă se duce între „Buldogul" Vasile Blaga şi Elena Udrea, supranumită „Evita Peron a României". Conform unui sondaj de opinie realizat de IRES în urmă cu două zile, Elena Udrea e favorită. La întrebarea "Cine credeţi că este mai potrivit pentru funcţia de preşedinte PDL?", 50% din cei chestionaţi au spus Elena Udrea, iar 42% - Vasile Blaga. Meciul va fi arbitrat chiar de preşedintele Băsescu. Acesta a anunţat ieri că va fi prezent la Romexpo.

La 15 februarie, la un post tv, preşedintele Traian Băsescu a lăudat-o pe Elena Udrea: "E crescută ca politician de mine, ea a crescut enorm. După experienţa de la Roman, Udrea va deveni un politician de forţă în România, e inteligentă, are ambiţie".

În acelaşi timp, l-a acuzat indirect pe Blaga că ar fi fost la originea căderii cabinetului Ungureanu, prin prisma prieteniei cu Sorin Frunzăverde. Mai mult, Băsescu a sugerat că Blaga vrea să predea "la cheie" partidul USL şi că încearcă să "aranjeze" alegerile. Convenţia Naţională începe azi la ora 10.00, iar ordinea de prezentare a celor trei moţiuni este: Monica Macovei, Elena Udrea şi Vasile Blaga. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net